VIDEO: Skat, kā Roberto Meloni atbrīvojas no liekajiem kilogramiem

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 17:20
 
Oksana Džadana/F64
TV raidījumu vadītājs un dziedātājs Roberto Meloni, kurš šobrīd atrodas dzimtajā Itālijā, sociālajā vietnē Instagram dalījies ar video no treniņa.

Roberto atklāj, ka Sardīnijā uzsācis treniņa procesu, lai atbrīvotos no pandēmijas laikā uzkrātajiem liekajiem kilogramiem.

"Mana trenere ir Giovanna ( nu, nav slavena tante no La Dolce Vita radījuma...tieši otrādi.. ļoti, ļoti skaista, kādreiz es viņu parādīšu… ) Mans mērķis ir nodzēst visas lokdauna kalorijas un tauciņus! Šodien aizlidoja 620 kalorijas!" - komentārā pie video raksta dzīvespriecīgais Roberto.

Viņš smej, ka nezin, vai pēc treniņa nākamajā dienā spēs piecelties no dīvāna, vai būs nepieciešams saukt talkā ceļamkrānu, kuru izmantoja dziedātāja Samanta Tīna, lai dzīvoklī nogādātu dīvānu.

Roberto Agostino Meloni ir itāļu dziedātājs un pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs, kurš dzīvo un darbojas Latvijā. Divas reizes piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā: 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas