"Tev, meit, tā psoriāze kā mācība dzīvē"; Salceviča aizdomājas par dzirdēto

tautaruna.lv 25.jūnijs 2021, 16:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste Indra Salceviča jau iepriekš ir atklāti stāstījusi, ka cieš no psoriāzes un aktīvi runā par ādas veselības problēmām.

Salceviča sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ka kāda sieviete tirgū, ieraugot viņas plaukstu, pateikusi, ka psoriāze ir mācība Indras dzīvē. Šie vārdi likuši stilistei aizdomāties, vai tā tiešām tas ir.

"Šis garāmgājēja teksts lika aizdomāties. Ja dzīvē visi notikumi ir mācības, tad es esmu izcili negudra skolniece. 20 gadu garumā netieku gudra - kas man bija un ir jāiemācās un jāsaprot, esot šīs autoimūnās saslimšanas -psoriāzes - ieskāvumā?

Bet ja godīgi - man reāli kaut kā sāk šis mazliet besīt. Tas, ka visus notikumus liek kaut kādā kaudzītē - dzīves mācības. Mācības ar kaut kādiem mistiskajiem nākotnē vai pat nākamās dzīves mērķiem. Nu, piemēram, ja eksistē reinkarnācija un šķīstītava, tad kāpēc pārdzimstot dvēsele netiek kaut kā attīrīta? Kāpēc tai ir jāizpērk kaut kādas pagājušās dzīves štelles esošajā dzīvē, lai it kā nākamajā dzīvotu labāk? Vai tajā šķīstītavā nevar izsniegt kaut kādu dzīves lietošanas instrukciju un viss? Bez mācībām, kuras Tu tā arī nesaproti, kas tad tur jāapgūst. Un vispār tās slimību štelles - kā tās var nosaukt par mācībām? Kas jāapgūst 2 gadus vecam bērnam, saslimstot ar kaut kādām slimībām?

Vārdu sakot, man šķiet, ka slimības nav nekādas mācības. Kāpēc tās parādās? Varbūt tā nav mācība, bet kaut kaut kāds mērķis? Vai es būtu sākusi runāt par pozitīvo ķermenisko domāšanu, ja man šī slimība nebūtu? Nezinu! Bet šķiet, ka tieši šī iemesla dēļ tā pie manis tik ļoti turas."

Jau vēstīts, ka Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas