Krištianu Ronaldu atklāj sava labā izskata noslēpumu

tautaruna.lv 18.jūnijs 2021, 22:46
 
AFP/Scanpix
Pasaules slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu var lepoties ne tikai ar savu izcilo talantu futbolā, bet arī savu fizisko izskatu. Futbolists faniem atklāja, kas palīdz viņam uzturēt labu fizisko formu, vēsta medijs "Mirror".

Futbola superzvaigze pavisam nesen sacēla lielu ažiotāžu preses konferecē. Tās laikā uz galda atradās divas Coca-Cola pudeles, Ronaldu tās pastūma malā un ieteica faniem labāk saldā dzēriena vietā dzert ūdeni.

Krištianu Ronaldu jau ilgstoši iestājas par veselīgu dzīvesveidu.

Ronaldu atzīst, ka viņa labās fiziskās formas noslēpums ir ievērot stingru režīmu.

Sportists skaidroja, ka viņa panākumu atslēga ir diēta ar augstu olbaltumvielu un ogļhidrātu saturu. Svarīgi ir dienas laikā uzņemt pietiekami daudz pilngraudu produktus, augļus un dārzeņus. Maltītes viņš mēdz ieturēt pat sešais reizes dienā.

"Ja jūs regulāri trenējaties, svarīgi ir uzturēt augstu enerģijas līmeni, lai jūsu ķermenis labāk darbotos."

Ar ēšanu vien būs par maz, lai iegūtu tādu augumu kā Ronaldu, tāpēc ir nepieciešams ievērot arī stingru treniņu režīmu.

Sportists atzina, lai vieglāk būtu sevi motivēt nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ir nepieciešams dažādot savu treniņu grafiku, lai tas neapniktu.

Sportists ir iecienījis tāda fiziskās aktivitātes kā kardio treniņus, airēšanu, pilates un skriešanu. Savukārt pēc treniņa, lai atjaunotu ķermeni, sportists ir iecienījis doties vai nu karstā vannā, vai speciālā, 50 000 mārciņu vērtā, krioterapijas kamerā, kurā nepieciešams uzturēties vien trīs minūtes. Kamerā esošais šķidrais slāpeklis samazinās līdz -200 grādiem. Šāda procedūra palīdz nomierināt saspirngtos muskuļus.

Ronaldu ir atteicies arī no alkohola lietošanas un smēķēšanas. Šādu lēmumu viņš pieņēma pēc tam, kad pēc ilgas cīņas ar alkoholismu gāja bojā viņa tēvs.

"Krištianu ir redzējis, ko alkohols un narkotikas var nodarīt tuvu esošiem cilvēkiem, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc viņš ir kļuvis tāds, kāds viņš ir šodien," sacīja sportistam tuvu stāvoša persona.

Tomēr viss iepriekš nosauktais nenāks par labu ķermenim, ja katru dienu netiks pietiekami ilgi gulēts, atzīst Ronaldu.

Sportists dienas laikā piecas reizes mazliet pasnauž, lai ķermenis atpūstos.

"Pareizs miegs ir patiešām svarīgs, lai iegūtu maksimālo no dienā paveiktā. Es eju laicīgi gulēt un agri ceļos, it īpaši pirms spēlēm. Miegs palīdz muskuļiem atjaunoties, kas ir patiešām svarīgi," atzīst Ronaldu.

Krištianu Ronaldu duš Santušs Aveiru ir portugāļu futbolists, spēlē uzbrucēja un pussarga pozīcijā Itālijas A sērijas futbola klubā Juventus un Portugāles izlasē. Krištianu Ronaldu ir 2008. gada Zelta bumbas ieguvējs, 2013. un 2014. gada FIFA Zelta bumbas ieguvējs un 2016. un 2017. gada atjaunotās Zelta bumbas ieguvējs. Portugāles izlases sastāvā kļuva par 2016. gada Eiropas čempionu. Portugāles Futbola federācija atzinusi Krištianu Ronaldu par visu laiku labāko Portugāles futbolistu. Piecas reizes ir uzvarējis UEFA Čempionu līgā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas