Britu karaliskajā ģimenē notikusi šķiršanās

tautaruna.lv 18.jūnijs 2021, 12:09
 
AP/Scanpix/LETA
Karalienes Elizabetes II mazdēls Pīters Filips šķīries no savas kanādiešu sievas, ziņo Daily Mail.
43 gadus vecais princeses Annas dēls un viņa 42 gadus vecā sieva Otuma ir pabeiguši šķiršanās procesu. Viņiem izdevās sadalīt īpašumu ar abu pušu vienošanos, dokumentu apstiprināja Anglijas un Velsas Augstākā tiesa.

Pīters un Otuma par šķiršanos paziņoja 2020. gada februārī. Oficiālajā paziņojumā tika teikts, ka šķiršanās būs "labākais variants abiem pāra bērniem un ļaus bijušajiem laulātajiem uzturēt draudzīgas attiecības".

Šķiršanos ierosināja Filipsa sieva. Pārim tuvu stāvoši avoti apgalvo, ka šķiršanās nav saistīta ar faktu, ka viens no laulātajiem būt sācis romānu. Kāds tuvs Filipsa draugs sacīja, ka viņa sievas lēmums bija pēkšņs un smags trieciens Elizabetes II mazdēlam.

Pīters Filipss ir vienīgais Elizabetes II meitas, princeses Annas un viņas pirmā vīra, kapteiņa Marka Filipsa dēls. Rindā uz troni viņš ir piecpadsmitajā vietā. Tā kā Pīters ir mantinieks pēc sieviešu līnijas, viņam nav titulu un viņš nedarbojas kā karaliskās ģimenes loceklis. Pēc kāzām viņam piedāvāja grāfa titulu, taču viņš atteicās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas