Tas ir kā saldējuma saldēdiens! “Sekss un lielpilsēta” varones atkal kopā

tautaruna.lv 16.jūnijs 2021, 17:46
 
Ekrānšāviņš
Kaut arī vēl nav precīzi zināms datums, tieši kurā datumā uz ekrāniem atgriezīsies "Sekss un lielpilsēta", ieraksti sociālos tīklos liecina, ka pirmizrāde nav aiz kalniem. Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristīne Deivisa fotogrāfiem pozē kā jaunā trijotne. Diemžēl viņu vidū nav kā Kima Ketrela, kas seriālā un filmā tēloja efektīvo Samantu.

“Samanta nav daļa no šī stāsta. Bet viņa vienmēr būs daļa no mums. Neatkarīgi no tā, kur mēs atrodamies vai ko darām, " vietnē “Instagram” rakstīja Sāra Džesika Pārkere.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

“Sekss un lielpilsēta" (oriģinālā ” Sex and the City”) ir 2008. gada romantiska komēdija, kas balstīta uz tāda paša nosaukuma seriālu, kas uzņemts no 1998. gada līdz 2004. gadam. Filmas režisors, scenārija autors un viens no producentiem ir Maikls Patriks Kings. Galvenās lomas atveido Sāra Džesika Pārkere, Kima Ketrela, Sintija Niksone, Dženifere Hadsone, Kendisa Berdžena un Kriss Nots. Filmas pirmizrāde notika 2008. gada 12. maijā Londonā. 2010. gadā filmai iznāca turpinājums "Sekss un lielpilsēta 2".

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas