Populāra Krievijas dziedātāja atklāj patiesību, kāpēc pēkšņi nogādāta slimnīcā

tautaruna.lv 17.jūnijs 2021, 12:09
 
Anton Novoderezhkin/TASS/Scanpix/Leta
Populārā Krievijas dziedātāja Maksim steidzami hospitalizēta. Iepriekš ziņots, ka viņa citu pavadībā pameta koncertu Kazaņā. Dziedātāja šobrīd atrodoties slimnīcā stingrā ārstu uzraudzībā, raksta krievu mediji.

Dziedātāja sociālajā vietnē Instagram atklāti runājusi par savu veselības stāvokli. Viņai konstatēta pneimonija.

Maksim stāsta, ka pirms dažām dienām sajutusies slikti, taču nav vēlējusies atcelt savu koncertu. Viņa veikusi Covid-19 testu, kas bijis negatīvs.

"Kā minēts daudzos medijos, es izskatījos nogurusi. Es uzstājos ar 39 grādu temperatūru. Tad mana veselība pasliktinājās, temperatūra nekritās un es piezvanīju ārstiem, kas mani aizveda uz slimnīcu. Šobrīd man ir 40% plaušu bojājumu, pozitīva Covid testa man nav, ārsti saka - pneimonija," raksta dziedātāja.

Jāatgādina, ka pirms diviem gadiem Maksim iekļuva nopietnā negadījumā, pēc kura slimnīcā pavadīja divus mēnešus. "Bija nopietni traumēti iekšējie orgāni. Es pieņēmos svarā par 15 kilogramiem. Es nevarēju kustēties. Pēc tam radās problēmas galvā, bija neciešamas sāpes. Es vienkārši nevarēju kāpt uz skatuves, tāpēc "pazudu"," stāstīja Maksim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas