Dziedātāja pārdod laulību gredzenu, lai izremontētu māju

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 20:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārā amerikāņu dziedātāja Jana Kramere 21. aprīlī paziņoja, ka šķirsies no vīra, amerikāņu futbolista Maikla Kausina. Dziedātāja beidzot bija gatava "atbrīvoties" no laulības gredzena, vēsta medijs "People".

Dziedātāja pauda, ka tas bija viņas otrais gredzens, kuru viņai bija dāvājis bijušais vīrs.

Populārā kantrī dziedātāja atzīst, ka beidzot jūtas labi, pārdodot gredzenu.

Jana saviem faniem atklāja, ka ir nolēma renovēt māju, kurā iepriekš ir dzīvojusi kopā ar vīru. Par remontdarbiem dziedātāja ir samaksājusi ar naudu, kuru ieguva no gredzena pārdošanas.

"Es esmu pārveidojusi visu savu māju. Es pārdevu gredzenu un šī nauda, kuru es ieguvu no gredzena pārdošanas, ir izlietota mēbelēm, jauniem interjera priekšmetiem," sacīja dziedātāja.

Viņa skaidroja, ka sākotnēji nav plānojusi par iegūtu naudu renovēt māju.

"Man bija debates ar sevi. Man likās, ka es pārdošu šo gredzenu un nopirkšu kaut ko sev, piemēram, somu, tā būs mana šķiršanās dāvana. Tomēr mani patiesi laimīgu darītu jaunas enerģijas ienešana mājās."

Dziedātāja atzina, ka brīdī, kad ir sapratusi, ka naudu izlietos, lai mājās ienestu jaunu auru, viņa ir sazinājusies ar interjera dizaineri, kurai samaksājusi visu lielo summu.

Dziedātāja par laulības šķiršanu saviem faniem paziņoja sociālajā medijā "Instagram".

"Ir laiks. Es cenšos izprast realitāti, es nekad negribēju tam ticēt, ka tas atkal notiks, šie vārdi ir kļuvuši par realitāti. [...] Es vēl joprojām ar visu sirdi ticu laulībai, mīlestībai un tās glābšanai. Es vairs nespēju cīnīties. [..]."

View this post on Instagram

A post shared by Jana Kramer (@kramergirl)

Jana Kramere un Maikls Kausins gredzenus mija 2015. gadā. Pāris ir piedzīvojis dažādas grūtības attiecībās. Iepriekš medijos izskanēja skandāls, ka Maikls 2016. gadā ir krāpis Janu. Tas bija par pamatu pāra pirmajām nesaskaņām. Kā atzīst pārim tuvu stāvošas personas, tad par šķiršanās iemeslu kalpoja neuzticība. Bijušo laulāto ģimenē aug divi bērni, piecgadīga meita Džolija un divus gadus jaunais dēls Džeiss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas