Pasaulslavena aktrise no meitas saņem "draudu" vēstuli

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 16:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Holivudas aktrise Kristena Bella sociālajā medijā "Instagram" dalījās ar "draudu" vēstulēm, kuras mājās atstāj viņas sešgadīgā meita.

Aktrise "Instagram" publicēja fotogrāfijas, kurās ir redzams, kādas "draudu" vēstules meita atstāj pārējiem ģimenes locekļiem.

"Es bieži mājās atrodu tādas draudu zīmītes kā šīs...," ierakstu komentēja Bella.

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Netraucēt, Delta mirst badā, tikai mamma var ienākt," rakstīts vienā no draudu zīmītēm. Aktrise atzina, ka šī zīmīte tika piesprausta pie druvīm, kad meita uz 30 minūtēm bija pieteikusi bada streiku.

Savukārt kāda cita zīmīte uz plastikāta maisiņa vēsta, ka tas ir Deltas cepums.

"Deltas cepums. Neēdiet to vai kā citādi..."

Ekrānuzņēmums no Instagram

Holivudas aktrise atzina, ka viņai vajadzētu būt priecīgai par to, ka viņas meita spēj pastāvēt par sevi un paust savu viedokli.

Viņa pasmējas, ka ir vēl viena būtiska lieta par, ko vajadzētu priecāties. Meita vēlas neizniekot ēdienu un apēst visu, kas ir "palicis pāri", kā tas bija ar mazo cepuma gabaliņu.

Aktrise meitas vēstulītes uztver ar pozitīvām emocijām un labu humora devu.

Kristena Bella ir amerikāņu aktrise. Viņas pirmā filmu loma bija filmā "Poļu kāzas" 1998. gadā, viņa jau iepriekš bija uzstājusies uz skatuves kā arī darbojusies kā mūziķe. 2001. gadā bija viņas debija Brodvejā Bekijas Tečeres lomā izrādē "Toma Sojera piedzīvojumi". Aktrise ir precējusies ar aktieri Daksu Šepardu un viņu ģimenē aug divas meitas, sešgadīgā Delta un astoņus gadus vecā Linkolna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas