Latvijas šovu zvaigzne pēc mazuļa piedzimšanas pamatīgi mainījusies

tautaruna.lv 20.jūnijs 2021, 15:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latvijas TV šovos "Saimnieks meklē sievu", "Lauku sēta" atlasē, kā arī "Plus/mīnus ĪSTAIS" iepazītā Jeļena Karadžana (iepriekš Petrova) atklājusi, cik ļoti lielā mērā mazulītes piedzimšana mainījusi viņas dzīvi.
Kā vietnē Instagram vēsta Jeļena, šī vasara noteikti būs savādāka nekā citas, jo ir mainījušās viņas dzīves prioritātes.

"Jūras viļņu šalkoņa un svaigs gaiss. Šādas būs mūsu šīs vasaras biežākās pastaigas. Šī vasara noteikti būs savādāka. Ja agrāk manas prioritātes bija jau 8:00 no rīta doties sauļoties, tad tagad mūsu prioritātes ir pieniņš, rīta tualete, rotaļas un došanās svaigā gaisā kaut kur pie jūras," raksta Jeļena.

Komentāros sekotāji apber viņu ar komplimentiem, rakstot, cik skaisti jaunā māmiņa izskatās.

Iepriekš vēstījām, ka, pēc Jeļenas vīrs bija ieradies Latvijā un ģimene laiku pavadīja kopā. Pēc Jeļenas teiktā, vīra ieceļošana Latvijā nav bijusi no vienkāršajām.

"Ar vīra nonākšanu Latvijā arī nebija nemaz tik viegli. Kā zināms, Turcija nav Eiropas Savienības dalībvalsts, līdz ar to, ir nepieciešama vīza, kas prasīja daudz birokrātijas un laika. Turklāt, visu sarežģīja vēl tagadējie Covid apstākļi ar lockdown. Bet viss ir iespējams, ja ļoti grib!" viņa rakstīja.

Gada sākumā jau ziņojām, ka Jeļena Turcijā apprecējusies ar turku Ševketu Karadžanu. Bet marta beigās jaunā sieviete kļuva par māmiņu meitai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas