FOTO: Paula Freimane sajūsmina sekotājus ar elpu aizraujošiem kadriem

tautaruna.lv 20.jūnijs 2021, 15:43
 
Ekrānuzņēmums
Fitnesa modele Paula Freimane devusies uz Itāliju, kur uzkāpusi Secedas kalnā.

Paula sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar pasakainiem kadriem un pie tiem atklāj, kā jūtas pēc kāpiena kalnos.

"Kalni ir vieta, kas savā varenībā tev liek sajusties pavisam mazam. Sajūtoties tik mazs, visas tavas problēmas paliek tik pat mazas.

2500m virs jūras līmeņa sēžot uz klints malas izjutu kaut ko starp bailēm un eiforiju, tā ir sajūta ko nespēju izskaidrot, bet mani, kā cilvēku šī sajūta izmainīja. Laiks kalnos man vairākkārt lika ieskatīties acīs savām bailēm un cīnīties, es šo cīņu uzvarēju," ar sajūtām par piedzīvoto dalās Paula.

"Kalni rada atkarību, to sajūtu nekādi citādi nevar iegūt", "Burvīgi izskaties un tas skats!", "Kā no gleznas", "Tik skaisti!", "Tās elpu aizraujošās bildes.. ahh", "Patiesa un vienkārša sieviete ar savu šarmu!" - daudzajos komentāros sajūsminās Paulas sekotāji.

Freimane dalījusies arī ar citiem foto no ceļojuma uz Itālijas ziemeļiem.

Paula Freimane ir veselīga dzīvesveida piekritēja. Agrāk startējusi arī fitnesa sacensībās. Pirmā Paulas Freimanes grāmata “Zelta sastāvdaļa” grāmatu plauktos nonāca 2019. gadā. Tā iemantoja lielu sabiedrības atsaucību, un grāmata tika ātri izpārdota. Sabiedrības interese bija tik liela, ka tā pat tika nelikumīgi, pirātiskā veidā izplatīta internetā. Iznākusi arī grāmatas otrā daļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas