Jauns skandāls Krievijas šovbiznesā; Kirkorovs neslēpj dusmas

tautaruna.lv 9.jūnijs 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Daudzas Krievijas slavenības asi kritizēja nesen aizvadīto MUZ-TV balvu pasniegšanas ceremoniju, runājot par zemo organizācijas līmeni un dažu zvaigžņu apšaubāmo reputāciju. Dziedātājas Svetlanas Lobodas producente Natella Krapivina savā Telegram kanālā nosauca ceremoniju par "ķēmu cirku" un paziņoja, ka tikai viņas producētā māksliniece uzstājās ar šovu, par kuru nebija kauns.
Viņa pievērsa uzmanību arī Filipam Kirkorovam un reperim Davam, kuri uz ceremoniju ieradās kopā. Zem publikācijas viņa rakstīja: "Agrāk Kaukāzā šādi cilvēki tika sadalīti šašlika gabalos”.

Kirkorovs neklusēja un video ierakstīja atbildi Natellai, kur viņš atgādināja, ka Svetlana Loboda kopējusi dziedātājas Bejonses priekšnesumu. “Kas jūs visi esat un no kurienes? Daži ir iedomājušies sevi jau kosmosā, bet peld savu fekāliju bezsvara stāvoklī. Cik tur ir patosa un augstprātības! Ir tik viegli noticēt, ka popularitāte ir skatījumi, kurus veido roboti. Daudzi mākslinieki ir tālu no jums. Jo ir tik godīgi nozagt citu mākslinieku priekšnesumus, veidot plaģiātus," pauda Kirkorovs.

Viņš uzskata, ka Natellu un Lobodu vienkārši apbēdina fakts, ka jauni un darba alkstoši mākslinieki, kuri uzstājas profesionālā līmenī un piedāvā klausītājam labu mūziku, tā vienkārši apiet viņas.

Kirkorovam nepatika arī izteiciens, ko Krapivina uz viņu attiecināja. “Sagriezt mani šašlika gabalos? Apvainojumi un draudi sociālajos tīklos, Natella. Jums acīmredzami ir nepieciešama persona, kas pārbaudīs jūsu ierakstus saistībā ar ētikas kodeksu. Un es izslēdzu toksiskus cilvēkus no savas dzīves. Es vienmēr stingri būšu pret personas diskrimināciju,” sacīja Filips.

Sava monologa finālā viņš uzsvēra, ka vienmēr ir atbalstījis jaunus un talantīgus cilvēkus un turpinās to darīt, un viņš salīdzināja minēto producenti un dziedātāju ar kukaiņiem: “Jūs joprojām rāpojat kā kāpuri, un tikai liktenis izlems, vai jūs tiksiet saplacīna'ti vai pārvērtīsieties par tauriņiem."

Neilgi pēc tam Natella publicēja jaunu ierakstu, kurā paziņoja, ka vairs nav Lobodas producente.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas