Astroloģe izsaka prognozi par Harija un Meganas meitas nākotni

tautaruna.lv 13.jūnijs 2021, 9:09
 
AFP/Scanpix/Leta
Prinča Harija un Meganas Mārklas meita Lilibeta Diāna piedzima piektdien, 4.jūnijā, pulksten 11.40 un pēc viņas dzimšanas datuma astroloģe Keita Rosa portālā "Your Tango" analizējusi jaundzimušās nākotni.

Kā norāda Rosa, meitenītei dotie vārdi Lilibeta un Diāna ir no Bībeles, kur Lilibet nozīmē "Dieva apsolījums", bet Diāna ebreju valodā nozīmējot "labās rokas bērns". Tāpat viņa norāda, ka meitenītei dotie vārdi apvieno viņas vecmammas, princeses Diānas un vecvecmammas, karalienes Elizabetes II enerģijas.

Kā norāda astroloģe, Lilibetas dzimšanas karte parāda, ka meitene būs spējīga sekot savu priekšteču spēcīgajam piemēram. Viņas dzimšanas diena un laiks nosaka pamatu harizmātiskam un kaislīgam bērnam, kas neapšaubāmi mainīšot ne tikai karaliskās ģimenes tēlu, bet arī pasauli, jo viņa izaugšot pat inteliģentu un jūtīgu jaunu sievieti.

Kā norāda astroloģe, meitenes dzimšanas datums un laiks parāda, ka viņa ir dzimusi līdere. Bērnībā Lilibeta varētu būt diezgan prasīga un nepacietīga, taču izaugot, viņa kļūšot par spēcīgu personību, kura nebaidīšoties paust savu viedokli un uzskatus gan publiski, gan personiskajā dzīvē. Astroloģe paredz, ka viņai varētu veikties mīlas dzīvē.

Tāpat Lilibetai zvaigznes sola labas komunikācijas spējas, taču, iespējams, tās attiestīsies laika gaitā. Provocēšanas gadījumā Lilibeta varētu izrādīt pasīvu agresivitāti, kas tuviniekiem var šķist manipulatīva. Taču meitene, visticamāk, spēs uzņemties atbildību par savu rīcību.

Lilibeta gan varot izvēlēties pavisam atšķirīgu karjeru no saviem vecākiem un, visticamāk, būs tāda pati tradīciju lauzēja, kā viņas vecāki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas