Maija Silova sniedz noderīgu stila padomu dāmām vasarai

tautaruna.lv 13.jūnijs 2021, 19:48
 
Romāns Kokšarovs/F64
Žurnāliste, TV personība, modes un stila eksperte Maija Silova sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar stila padomu dāmām vasarai. Šoreiz Silova ierakstu veltījusi vasaras platmalēm.

Silova vasaras platmali nodēvējusi par savu "portatīvo saulessargu".

"Šis ir viens no aksesuāriem, kas attaisno savu klātbūtni sievietes veidolā, jo ir ne tikai stila atribūts, bet arī rada patīkamu, atvēsinošu sajūtu karstajās dienās.

Nerunājot jau par tik būtisko sejas aizsardzību no tiešajiem saules stariem! Ilgāku laiku atrodoties āra terasēs - platmales ir nenovērtējams komforta nodrošinātājs.

Kad vēlos, lai visa seja, nevis tās fragmenti ir ēnā, izvēlos bildē redzamo formu ar zemo apmali un dekoratīvo lentu ar rievotu faktūru, kas stilistiski atbilst salmu eleganti raupjajai virsmai. Kā papildus bonus-šī forma piestāv daudzām vasarīgām kombinācijām un atstāj brīvu vietu modernu salikumu fantāzijai un eksperimentiem," raksta Maija.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija)

Kā zināms, sarunā ar "Vakara Ziņām" žurnāliste, TV personība, modes un stila eksperte Maija Silova atklāj, kas ir tās 10 lietas, kas viņu raksturo visspilgtāk, no kurām viens ir viņas vārds.

"Es esmu ļoti pateicīga saviem vecākiem, ka viņi man dāvāja tieši šo vārdu. Tas mani raksturo, tas vienmēr atgādina, ka esmu maija bērns, pat ziemas spelgonī - tāda pavasarīga sajūta, izdzirdot kādu saucam mani vārdā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas