Samanta Tīna komentē summu, kas iztērēta Eirovīzijā

tautaruna.lv 9.jūnijs 2021, 10:30
 
AFP/Scanpix/Leta
Žurnāls "Privātā Dzīve" jau vēstīja, ka Latvijas Televīzija aplēsusi, ka šogad kopējās Eirovīzijas izmaksas LTV bijušas nedaudz vairāk par 150 tūkstošiem eiro. Daudzi sociālajos medijos steidzās pārmest par tik lielām izmaksām, kad Latvija konkursā ierindojusies pēdējā vietā. Samanta soctīklos komentējusi situāciju.

Kā sociālās vietnes Instagram tā dēvētajos "īsajos stāstos" norāda Samanta, viņa uzskata, ka pārmetumi pret viņu ir netaisni, jo dziedātāja pati daudz ieguldījusi priekšnesuma izveidošanā.

"Par saviem tērpiem es ieguldīju pati naudu, kur es skrēju un meklēju sponsorus, kur man gadu būs šī nauda sociālajos tīklos jāatstrādā par šiem tērpiem," norāda Samanta.

Arī videoklipam Samanta pati meklējusi finansiālos līdzekļus, turklāt dziedātāja uzsver, ka ne viņa, ne viņas bekvokālistes nav saņēmušas algu par gatavošanos konkursam.

"Tāpēc man tas šķiet ļoti netaisnīgi attiecībā pret mani. Negodīgi. Es tagad atkal tieku pamesta zem riteņiem. Ir tas, kurš ir konkursa licences turētājs, tātad - viņš šo visu uzņemas," uzskata Samanta.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka LTV komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte inofrmēja, ka atklāt visas izmaksas detalizēti nevar, jo vēl nav savāktas visas atskaites par izdevumiem un nedrīkst izpaust Eiropas Raidorganizāciju apvienības licences cenu, vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Šogad bijusi visdārgākā dalība Eirovīzijā" izdevumā "Privātā Dzīve".

Papildus ierastajiem priekšnesuma sagatavošanas darbiem šoreiz katrai dalībvalstij bija uzdots sagatavot rezerves video, ja nu dalībnieks kāda iemesla dēļ nevarētu kāpt uz skatuves.

Vēl izmaksās ietilpa arī katra delegācijas pārstāvja izmitināšana savā viesnīcas numuriņā - arī tas bijis ERA epidemioloģiskās drošības nosacījums.

Pārējās izmaksas veidojis komandas darbs pie priekšnesuma, grafiskie videorisinājumi, TV režijas koncepta izstrāde, tērpu izveide, komandējuma izmaksas delegācijai, viesnīcas, algas un arī speciāla Eirovīzijai veltītā raidījuma "Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu" sagatavošana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas