Atklāts, ka Megana slepeni sazinājusies ar Keitu

tautaruna.lv 12.jūnijs 2021, 15:01
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Megana Mārkla esot sazinājusies ar Ketrīnu Midltoni, lai iegūtu Kembridžas hercogienes labvēlību, raksta "Mirror".

Tiek ziņots, ka Saseksas hercogiene zin, ka Keitai ir liela ietekme gan monarhijā, gan ārpus tās un bijusī aktrise vērsusies pie Keitas.

Megana un Harijs ir snieguši vairākas intervijas par savu lēmumu pamest karaliskos pienākumus un Megana tagad baidoties, ka tas rezultēsies ar viņiem piešķirtā titula zaudēšanu.

Tagad medijs ziņo, ka Megana ir sapratusi, ka iepriekš nenovērtējusi Keitas ietekmi un vēlas atgūt karaliskās ģimenes labvēlību. Avots atklājis, ka Megana baidoties, ka Harija pēdējo interviju dēļ viņi zaudēs karalisko titulu.

"Viņa nesen sazinājās ar Keitu, jo zin, ka vienīgā cerība nokārtot nesaskaņas ar ģimeni ir Keitas labvēlība," norāda avots.

Lai gan tiek apgalvots, ka Keita piesardzīgi iesaistās jautājumā par Meganu un Hariju, Kembridžas hercogiene vēloties, lai situācija tiktu sakārtota.

"Keita labprātāk neiesaistītos "slepenās sarunās", jo baidās, ka tas var tikt izmantots pret viņu. Taču viņa vēlas mieru un pieklājību, it īpaši redzot, cik lielas sāpju tas sagādājis Viljamam, Čārlzam un karalinei," medijs citē avotu, piebilstot, ka Keita vēlas, lai Megana un Harijs pārtrauktu publisko izskaidrošanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas