Hariju un Meganu pamatīgi kritizē par meitas vārdu

tautaruna.lv 11.jūnijs 2021, 16:15
 
Reuters/Scanpix/Leta
Karaļnama biogrāfe Andžela Levina nodēvējusi par "rupju" Harija un Meganas izvēli nosaukt meitu par godu Elizabetes II mīļvārdiņam, raksta "Mirror".

Jau vēstīts, ka pāris atklāja, ka meitas vārds Lilibeta aizgūts no mīļvārdiņa, kādā karaliskās ģimenes locekļi saucot Elizabeti II - jaundzimušās vecvecmāmiņu.

Levina uzskata, ka šāda rīcība nav pareiza, jo tā bijusi "ļoti privāta iesauka", ko Elizabete II guvusi bērnībā. Turklāt eksperte uzskata, ka karaliene par pāra lēmumu izmantot viņas iesauku nav zinājusi, lai gan Harijs teicis, ka meitu nodēvēs par godu vecvecmāmiņai. Kā zināms, jaundzimušās meitenes otrais vārds ir Diāna, kas dots par godu viņas vecmāmiņai, princesei Diānai.

Andžela, viesojoties britu TV rīta raidījumā "Good Morning Britain", šo rīcību novērtējusi kā nepieklājīgu. "Es nedomāju, ka tas ir pareizi, tas ir nepieklājīgi. Tas bija ļoti privāts mīļvārdiņš," paudusi Levina. Lai gan viņai raidījumā norādīts, ka iesauka bija publiski zināma, tā apstrīdot tās privātumu, Levina uzsver, ka tā Elizabeti II mīļi dēvējis viņas nelaiķis vīrs, Edinburgas hercogs.

Jāpiebilst, ka meitas vārds Lilibeta ir veltījums arī Meganas mātei Dorijai, kuras mīļvārdiņš esot Lilija un tas dots par godu ziedam.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļas nogalē princis Harijs ar savu sievu, bijušo amerikāņu aktrisi Meganu pasaulē sagaidījuši Lilibetu "Lili" Diānu Mauntbatenu-Vindzoru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas