VIDEO: Dziedātāja dalās ar sirsnīgu grūtniecības video

tautaruna.lv 6.jūnijs 2021, 20:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pasaulslavenā Lielbritānijas dziedātāja Elija Goldinga sociālajā medijā "Instagram" dalījās ar aizskustinošu video, kurā ir redzama bērniņa gaidībās.
"LIELS, negaidīts šī gada blakus projekts," tā sirsnīgo video komentēja dziedātāja.

Video redzams, kā savas dienas aizvadīja Elija būdama stāvoklī un pirmos kadrus ar jaundzimušo. Elija pasaulē laida puisīti.

Elija Goldinga ar vīru Kasparu Joplingu pavēstīja, ka 29. aprīlī pasaulē ir nākusi abu kopīgā atvase. Mazuli viņi nosaukuši par Artūru Everu Vinteru Joplingu.

Par bērniņa nākšanu pasaulē pirmais paziņoja Elijas vīrs, ievietojot "Instagram" fotogrāfiju.

"Mamma un bērniņš ir gan veseli, gan laimīgi :) Ļoti pateicīgi!"

Pārims izdevās noslēpt to, ka ģimenei ir gaidāms pieaugums līdz pat brīdim, kad Elija bija jau 30. grūtniecības mēnesī.

Dziedātājā februārī intervijā žurnālam "Vougue" dalījās ar priecīgajām ziņām, vēsta medijs "The Mirrror".

"Tas nebija plānots. Doma par grūtniecību nešķita, ka varētu būt reāla. Kļūstot par grūtnieci, es sajutās kā cits cilvēks. Es gribētu atrast labāk vārdu kā sievišķīga, bet šajā grūtniecības laikā esmu ieguvusi tādas formas, kuras man nekad nav bijušas. Es to izbaudu. Arī mans vīrs to izbauda," intervijā sacīja Elija.

Elēna Džeina "Elija" Goldinga ir angļu dziedātāja, dziesmu autore un multiinstrumentāliste.

Pēc līguma parakstīšanas ar Polydor Records 2008. gadā viņa 2009. gadā izdeva pirmo EP ierakstu "An Introduction to Ellie Goulding". 2010. gadā Goldinga kļuva par otro mūziķi pēc Adeles, kas vienā gadā uzvarējusi "BBC Sound of..." aptaujā un ieguvusi kritiķu izvēles balvu "Brit Awards" ceremonijā. Tajā pašā gadā viņa arī izdeva debijas studijas albumu "Lights", kas Apvienotajā Karalistē ticis pārdots 850 tūkstošos kopiju. Apvienotās Karalistes 2010. gada noslēguma topā tas ierindojās 26. vietā. Pēc diviem gadiem tika izdots albums "Halycon", kas saņēma galvenokārt pozitīvu kritiķu novērtējumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:19

Jaunākās diskusijas