Latvijas šovu zvaigznes vīrs atstāj viņu Latvijā ar jaundzimušo

tautaruna.lv 2.jūnijs 2021, 17:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latvijas TV šovos "Saimnieks meklē sievu", "Lauku sēta" atlasē, kā arī "Plus/mīnus ĪSTAIS" iepazītā Jeļena Karadžana (iepriekš Petrova) atklājusi, ka viņas vīrs un meitiņas tēvs kādu laiku bija kopā ar ģimeni Latvijā taču nu devies prom no valsts.
Jeļena dalās ar saulainu kadru no ģimenes fotosesijas.

"Diezgan ātri paskrējušas šīs dieniņas, kad vīrs ciemojās pie mums ar meitiņu Latvijā. Katru dienu izbaudījām, un centāmies to pavadīt pēc iespējas ražīgāk, tāpēc mazāk sēdēju internetā, un ir sakrājušās ļoti daudz bildītes, ko jums atrādīt. Diemžēl ar laikapstākļiem Latvijā - ir, kā ir, līdz ar to, mūsu šīs reizes maršruti bija Rīga un tās netālā apkārtne, bet tālākus braucienus nolēmām atstāt uz nākamo reizi. Šī bija viena no saulainākajām un skaistākajām dieniņām, kurā sarīkojām skaistu ģimenes fotosesiju ar mazo Stefāniju," viņa raksta.

Iepriekš vēstījām, ka, pēc Jeļenas teiktā, vīra ieceļošana Latvijā nav bijusi no vienkāršajām.

"Ar vīra nonākšanu Latvijā arī nebija nemaz tik viegli. Kā zināms, Turcija nav Eiropas Savienības dalībvalsts, līdz ar to, ir nepieciešama vīza, kas prasīja daudz birokrātijas un laika. Turklāt, visu sarežģīja vēl tagadējie Covid apstākļi ar lockdown. Bet viss ir iespējams, ja ļoti grib!" viņa rakstīja.

Gada sākumā jau ziņojām, ka Jeļena Turcijā apprecējusies ar turku Ševketu Karadžanu. Bet marta beigās jaunā sieviete kļuva par māmiņu meitai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas