Saulvedis Vārpiņš par sievas zaudēšanu: Nebiju gatavs nāvei

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Martā traģiskā autoavārijā gāja bojā advokāta Saulveža Vārpiņa sieva. Tagad viņš atzīst: lai gan iepriekš daudz domājis par nāvi un saskāries ar to, strādājot par izmeklētāju, kam tādam nebija gatavs, vēstīts Martas Kalniņas materiālā "Par dzīvi pēc sievas zaudēšanas" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā raksta PDz, atsaucoties uz Vārpiņa interviju žurnālā "Klubs", dzīvesbiedres zaudējums Vārpiņam licis pārvērtēt savas attiecības gan ar dzīvi, gan ar nāvi.

Viņš uzskatījis, ka nāvei kā faktam ir gatavāks nekā daudzi citi, jo, strādājot par izmeklētāju, nācies saskarties ar līķiem. Par nāvi viņš bija daudz lasījis, Indijā dzīvojis Vārānasī, dienām vērojis vietējo apbedīšanas rituālu - mirušo sadedzināšanu.

"Tomēr nekad nevarēju pilnībā iztēloties to, kā būs tad, kad tas patiešām notiks. Kad ar pēkšņu nāvi saskaries tu pats, tas ir pilnīgi kas cits. Pat daudz domājot par nāvi kā tādu, nebiju tai gatavs," pauž Vārpiņš.

Advokāts saka, ka vēl jāpaiet laikam, lai to pilnībā apjaustu.

Kā tika vēstīts iepriekš, uz ceļa Tukums-Kuldīga notikušajā satiksmes negadījumā gājusi bojā viena persona. Portāls "jauns.lv" noskaidrojis, ka bojā ir gājusi advokāta Saulveža Vārpiņa dzīvesbiedre, arī advokāte Gunita Pikmane.

Kā tika vēstīts par avāriju, policistiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka notikusi sadursme starp vieglo automašīnu "BMW" un kravas automašīnu "Volvo". Viena persona no automašīnas "BMW" nogādāta medicīnas iestādē, taču tās dzīvību mediķiem nav izdevies glābt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas