VIDEO: Internetu satricina Samantas Tīnas un Eirovīzijas uzvarētāju dziesmas apvienojums

tautaruna.lv 1.jūnijs 2021, 11:00
 
Ekrānuzņēmums
Vietnē Tik Tok dīdžejs Kriss Vess (Chris Wess) ievietojis video, kurā apvienoti Samantas Tīnas dziesmas "The Moon Is Rising" vokāls ar grupas grupas "Måneskin" dziesmas "Zitti E Buono" melodiju.

Vesa sociālajos tīklos publiskotais video izpelnījies lielu ļaužu atzinību.

"Labāks par oriģinālu!", "Ģeniāli!", "Rezultāts būtu labāks, ja Samanta izpildītu šādā stilā!", "woooow. nebiju domājusi, ka šī dziesma var skanēt tik labi! Labs!!! Varbūt Samantai vajadzēja pāriet uz šādu stilu", "Jā, šādi būtu 1000000x labāk" - teikts dažos no daudzajiem komentāriem pie video.

Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāvei Samanta Tīna Eirovīzijā ieguvusi pēdējo vietu visu 39 dalībvalstu konkurencē.

"Jā- esmu pēdējà vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnas vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu Jūs!," Facebook ierakstā ar savām domām dalās Samanta Tīna. " Šis Eirovìzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu! "

Nākamgad Eirovīzija notiks Itālijā. Par šo iespēju valstij jāpateicas grupai “Måneskin”, kas skatītājus iekaroja ar dziesmu “Zitti E Buoni”. Žūrijas vērtējumā dziesma “Zitti E Buoni” un tās izpildījums gan nebija vislabākais.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas