Samanta Tīna publisko "rezerves" priekšnesumu Eirovīzijai

tautaruna.lv 31.maijs 2021, 11:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Dziedātāja Samanta Tīna, kas šogad pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, sociālajos tīklos publiskojusi sava priekšnesuma sākotnējo versiju.

Kā Instagram skaidro Samanta, ņemot vērā šā brīža situāciju, katrai valstij bija jānosūta savs iepriekš sagatavots, nofilmēts BACK UP video, ja nu kāda delegācija uz skatuves tomēr nevarēs uzstāties pandēmijas dēļ.

Video sagatavots un filmēts Latvijā.

Dziedātāja arī skaidro, kāpēc nolēma mainīt skatuves tērpu.

"Jā, šis brīnum skaistais tērps sākotnēji bija domāts lielajai Eirovīzijas skatuvei, taču pēc mēģinājumiem nācās pieņemt lēmumu par citu tērpu, lai cik šis tērps ir vienreizējs, taču es šajā ampluā nezin kāpēc jutos kareivīgi, pat mazlietiņ agresīvi, kas negāja kopā ar dziesmas sievišķīgo vēstījumu. Man ir ļoti svarīga iekšējā sajūta, lai arī cik ļoti skaistais tērps vilinātu!" raksta Samanta.

Pārsteidzoši, taču komentāros lielākā daļa Samantas sekotāju atzina, ka publicētais video ir daudz labāks par to, kas bija uz Eirovīzijas skatuves pusfinālā.

Pēc komentētāju teiktā, gan tērps, gan priekšnesums bijis labāks.

Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāvei Samanta Tīna Eirovīzijā ieguvusi pēdējo vietu visu 39 dalībvalstu konkurencē.

"Jā- esmu pēdējà vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnas vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu Jūs!," Facebook ierakstā ar savām domām dalās Samanta Tīna. " Šis Eirovìzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu! "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas