"Viņu nevar atpazīt"; Zavorotņukai atgriezies vēzis

tautaruna.lv 31.maijs 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Lai gan informācija medijos par Krievijas aktrisi Anastasiju Zavorotņuku, kas cīnās ar galvas smadzeņu vēzi, ir skopa, pēdējās ziņas liecināja ka atrises veselības stāvoklis ir uzlabojies, vēzis ir remisijas stadijā, un ārsti pat atļāvuši aktrisei nelielas fiziskās aktivitātes, proti, peldēšanu.
Tagad, kā saka Anastasijas ģimenei tuvi cilvēki, viņas slimība, diemžēl, ir atgriezusies. Zavorotņuka atkal jūtas sliktāk. Bet ārsti dara visu iespējamo, lai aktrisei palīdzētu.

"Nastja tagad nav atpazīstama - hormonālo preparātu dēļ viņa ir ļoti apaļa un pilnīgi bez matiem. Tagad viņa ir pavisam cita persona ... Nastja bija tik priecīga, kad ārsti atļāva viņai peldēt. Cerēja atgūt formu. Viss bija kārtībā, baseins viņai patiešām palīdzēja kā laba fizioterapija. Svars gan nepazuda, bet viņa jutās labāk. Bet tad Nastjai palika slikti baseinā. Pārbaudot, kļuva skaidrs, ka vēzis ir atgriezies. Un tagad ārsti dara visu iespējamo, lai slimība atkal nonāktu remisijā. Nastja netiks pārvesta uz ārzemēm, jo tikai ārstiem Krievijā ir pozitīvas prognozes, viņi uzskata, ka Nastjai joprojām ir iespēja uzvarēt vēzi," izdevumam "Komsomoļskaja pravda" skaidroja kāds Zavorotņukas kolēģis.

Pēc Zavorotņukas paziņu teiktā, viņa tagad praktiski neiziet no mājas.

"Viņas vīrs sniedz tādu mīlestību un rūpes, kas ne katram veselam cilvēkam tiek dotas, nemaz nerunājot par slimu cilvēku. Viņi dzīvo ļoti noslēgti. Nastja visu laiku atrodas savā lauku mājā," piebilda KP avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:10

Jaunākās diskusijas