Samanta Tīna Eirovīzijā ne pati sliktākā, tomēr – pēdējā vietā

Portāls nra.lv 23.maijs 2021, 11:40
 
Scanpix
Līdz ar Eirovīzijas rezultātu paziņošanu, kurā uzvaras laurus plūca Itālija, tika atklāti arī pusfinālos iegūtie punkti. Samanta Tīna ar savu dziesmu "The Moon is Rising" bija saņēmusi vismazāk punktu pusfinālā, kurā sacentās ar 16 citu valstu dziedātājiem.

Skatītāji Samantai Tīnai atvēlēja 10 punktus, žūrija - tikai 4 punktus. Tiesa, žūrijas vērtējumā Samanta nebija sliktākā. Gruzija no žūrijas saņēma tikai vienu punktu. Igaunija no žūrijas un skatītājiem kopā saņēma 58 punktus, bet arī palika aiz strīpas.

Eirovīzijas pirmajā pusfinālā pēc žūrijas un skatītāju balsojuma vissliktāk veicās Austrālijai, kura ieguva 28 punktus.

Ekrānšāviņš no FB

"Jā- esmu pēdējà vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnas vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu Jūs!," Facebook ierakstā ar savām domām dalās Samanta Tīna. " Šis Eirovìzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu! "

Nākamgad Eirovīzija notiks Itālijā. Par šo iespēju valstij jāpateicas grupai “Måneskin”, kas skatītājus iekaroja ar dziesmu “Zitti E Buoni”. Žūrijas vērtējumā dziesma “Zitti E Buoni” un tās izpildījums gan nebija vislabākais.

Vairāk par šā gada Eirovīzijas rezultātiem var izlasīt šeit: Eirovīzijā šogad uzvar roks un pirotehnika: uzvaras laurus plūc Itālija

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas