Kuriozs: Arni Krauzi ik pa laikam sajauc ar Saeimas deputātu

tautaruna.lv 19.maijs 2021, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Žurnālists Arnis Krauzi mirkoblogošanas vietnē Twitter dalījies ar amizantu stāstu. Kā izrādās, viņa kolēģi ne reizi vien ir sajaukuši viņu ar Saeimas deputātu Armandu Krauzi.
Kā atklāj Arnis, jau vairākas reizes viņam ir zvanījuši kolēģi no Latvijas Radio 4, lūdzot sniegt interviju.

""Labdien, te no Latvijas radio 4, mēs zvanīsim tiešajā ēterā, jums būs jāpastāsta ko rīt Saeimas komisija lems par bitēm". Šī ir trešā reize vismaz, kad LR4 mani sajauc ar Armandu Krauzi," atklāj Arnis.

Tikmēr komentāros ne viens vien Twitter lietotājs atklājis, ka ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Tāpat Arnim iesaka "pieņemt situāciju" un sniegt savu viedokli minētajā jautājumā.

"Es vienā brīdī, iespējams, vienkārši pieņemtu situāciju un sāktu komentēt jautājumus. "Mums ir plānā pieņemt grozījumus, kas paredzētu bišu stropu izvietošanu ap Saeimas ēku, lai mazinātu tur notiekošo piketu skaitu.""

"Pa šo laiku jau varēji kaut ko no lauksaimniecības apgūt, lai cilvēki neviļas."

"Tā ir zīme, ka laiks uz Saeimu!"

Arnis Krauze =ir latviešu žurnālists, televīzijas un radio raidījumu vadītājs. Patlaban viņa pamata darbavieta ir televīzijas kanāls "TV3", kur A. Krauze vada ikvakara ziņu raidījumu un darbojas kā producents un žurnālists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas