Šausminās par Kirkorova uzvedību Eirovīzijā

tautaruna.lv 19.maijs 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas mūziķis Filips Kirkorovs, parādoties vienā no Eirovīzijas pasākumiem, ar savu uzvedību pamatīgi samulsināja soctīklu lietotājus. Video ar Filipa producētās Moldovas pārstāves Natālijas Gordienko interviju publicēts blogera Viljama Lī Adamsa YouTube kanālā.

Dziedātājs uz pasākumu ieradās ar tālruni rokā un tērpies zīmola Louis Vuitton apģērbā. Tad mākslinieks uzvilka tā paša zīmola sejas aizsargmasku, kuru ilgi meklēja jakas kabatās, taču drīz vien nolēma to novilkt.

Kirkorovs pārtrauca Gordienko, kura sarunājās ar blogeri, un sacīja, ka ar viņu ir ļoti grūti strādāt. Viņš uzsvēra, ka viņam patīk strādāt ar Gordienko, jo viņa ir "ļoti mākslinieciska persona".

Turklāt viņa tāpat kā Kirkorovs savus bērnus audzina viena. Pēc tam Filips izņēma no kabatas iepakojumu ar konfektēm un apēda pa vienai konfektei kopā ar Natāliju, izrunājot viņas dziesmas nosaukumu “Sugar”.

Tikmēr internetā komentētāji neslēpa ironiskus komentārus par Kirkorova uzvedību, saucot to par "vairāk nekā dīvainu". Tāpat Eirovīzijas skatītāji rakstīja, ka Kirkorovs izskatoties pēc "narcisa" un izrāda necieņu gan Natālijai, gan intervētājam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas