Aldis Gobzems joporojām nevelk sejas masku; stāsta par savu pieredzi

tautaruna.lv 19.maijs 2021, 14:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas jau iepriekš ir paudis, ka nenēsās sejas aizsargmasku un to aicinājis darīt arī citiem, sociālajā tīklā Facebook pastāstījis, ka gan vizītē pie ārsta, gan iepirkties dodas bez sejas maskas.
Kā raksta Gobzems, vizītē pie ārsta viņam neviens neaizrādīja par sejas maksas neesamību. Tāpat viņš cenšas vairs neiepirkties tajos veikalos, kur nepieciešamas sejas maskas.

"Es šodien biju pie ārsta. Bez maskas. Un kāds brīnums - man neviens neaizrādīja par bīstamo. Patiesībā pēdējā gada laikā esmu bijis vairākas reizes pie ārsta. Un nekad man nav bijusi maska un tam sekojošs aizrādījums par bīstamo. Pie manis mājās ir bijis ārsts, uz manu aicinājumu nemuļķoties ar masku, ārsts atviegloti to novilka. Es cenšos vairs neiepirkties nekur, kur maska jāvelk. Piparbodes ir lieliska vieta, kur maskas sen nevajag. Policisti brauc savos auto un pat viņiem ir gribēšana tos sūdus novilkt. Viņiem tikai ir jāpārnāk tautas pusē. Kas būtu loģiski.

Es nestrīdos nekur dēļ maskas, esmu laipns un saprotošs, jo drātēs jau tos pārdevējus. Bet mēs krāpjamies, uzvedamies kā normāli cilvēki un maskas nevalkājam. Paņemam rokā, ja nu kas. Tas ir tik traģikomiski. Es trenējos bez maskas. Ziniet, cik daudzi trenējas pa kluso? Man liekas, ka visur un visi. Un neievēroju divus metrus. Kurš tos ievēro? Pat delfi žurnālisti tos neievēro. Es gada laikā esmu saticis visvairāk cilvēku savā mūžā, tūkstošus. Protams, es neesmu tik izturīgs kā Rimi vai Depo pārdevējas, kuras vienmēr ir vienas un tās pašas. Bet man nav bail. Mani nevar propaganda pārliecināt baidīties.
Vienīgā vieta, kur man kategoriski lika vilkt masku, bija Stradiņu slimnīcas personāldaļa. Tas gan nav līdzējis, jo par sanitāru pieņemts neesmu joprojām. Laikam nedeg viņiem," raksta Gobzems.
Jau vēstījām, ka Gobzems kritizē valdības darbu, mudina cilvēkus pieprasīt pārmaiņas un novilkt sejas maskas. Tagad.
"Novelkam maskas. TAGAD. Viņi neko neizdarīs un nespēs, ja visi novilks maskas vienlaikus," rakstīja politiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:03

Jaunākās diskusijas