Modes eksperts: Harijs, iespējams, nav prinča Čārlza dēls

tautaruna.lv 23.maijs 2021, 16:12
 
AP/Scanpix/LETA
Krievijā pazīstamais modes vēsturnieks un televīzijas raidījumu vadītājs Aleksandrs Vasiļjevs kļuvis par Nadeždas Strelecas YouTube šova jaunā raidījuma viesi. Sarunas laikā tika apspriesta arī britu karaliskās ģimenes tēma. Vasiļjevs uzskata, ka princis Harijs diez vai ir prinča Čārlza dēls un Elizabetes II mazdēls.

“Tā izcelsme ir ar jautājuma zīmi. Es to nevaru pateikt ar pilnu atbildību, jo mani apsūdzēs visos grēkos, taču ir pilnīgi iespējams, ka viņš nav sava tēva [prinča Čārlza] dēls, ” sacīja Vasiļjevs.

Tomēr Aleksandrs Vasiļjevs ir pārliecināts, ka Elizabete II nekādā gadījumā neveiks DNS testu, lai nesabojātu vēl vairāk jau tā iedragāto karaliskās ģimenes reputāciju. "Viņi nevēlas to darīt. Jo tas ir kārtējais skandāls. Es domāju, ka viņi vienmēr to zināja...." iztecās Vasiļjevs.

Jāpiebilst, ka baumas par to, ka princese Diānas jaunākā dēla tēvs nav viņas dzīvesbiedrs princis Čārlzs, ik pa laikam klīst presē. Starp visticamākajiem "tēviem" tiek minēti Džeimss Hjūits, ar kuru Diānai bija piecus gadus ilgs romāns, un Velsas gvardes pulka virsnieks Marks Dejers. Tomēr šīs baumas nav guvušas apstiprinājumu, un tās visdrīzāk ir karaliskās ģimenes fanu fantāzijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas