Kas zināms par astroloģes Ošurokas nāvi?

tautaruna.lv 18.maijs 2021, 11:30
 
F64
Pirms kāda laika vēstījām, ka aizsaulē devusies pazīstamā latviešu astroloģe Māra Ošuroka. Par to sociālajos tīklos paziņoja Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs. Vitas Zvaigznītes, Ievas Valteres materiālā "Liktenis, kas ierakstīts zvaigznēs" izdevumā "Kas Jauns" vēstīts, ka Latvijas mediju telpā ziņa par Māras nāvi nonāca teju nedēļu pēc tam, kad viņas mirstīgās atliekas jau bija kremētas.

Astroloģe un Ošurokas skolniece Guna Kārkliņa apstiprina, ka Māras aiziešana bijusi ļoti negaidīta visiem.

"Cik man zināms, viņa jutās vesela, dzīvoja normālu, optimistisku dzīvi. (..) Slimība sākās pēkšņi. Māra nonāca slimnīcā, kur nogulēja mēnesi un... vienā dienā aizgāja..." pauž Kārkliņa.

Viņa piebilst, ka abas bija norunājušas, ka beidzot varēs tikties Māras dzimšanas dienā 11.maijā, ja beigsies ierobežojumi.

Kā vēstījām, Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs vietnē Instagram neslēpa skumjas par latviešu astroloģes un viņa lielas fanes Māras Ošurokas nāvi.

""Šodien viņai vajadzēja būt 51 gadu vecai... Tas ir nepanesami sāpīgi, grūti saprast, ka smalkā, inteliģentā, uzmanīgā, dzīvespriecīgā Māra vairs nav ar mums."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas