VIDEO: Samantas Tīnas tērps Eirovīzijā gūst atzinību

tautaruna.lv 18.maijs 2021, 12:51
 
Ekrānuzņēmums
Dziedātāja Samanta Tīna šobrīd Roterdamā piedalās intervijās un prezentācijas pasākumos Eirovīzijas dziesmu konkursa ietvaros. Tiekoties ar pasaulslaveno jūtūberi Nikiju de Jāgeri, kura pazīstama kā NikkieTutorials, Samanta saņēmusi komplimentus par savu tērpu un kopējo tēlu.

Blogerei vietnē "YouTube" ir 13,8 miljoni sekotāju un viņa ir šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa oficiālā intervētāja. Rubrikā "LookLab" viņa kopā ar konkursa dalībniekiem aplūko konkursa tērpus.

Nikija sarunas sākumā atzinās, ka viņai nepatīk zaļā krāsa, taču atzinīgi izteicās par Samantas koptēlu.

"Tu to iznes ar tādu grāciju un spēku!" - Nikija veltīja komplimentu Samantai.

Samanta pastāstīja, ka viņas tērpu autors ir arī viņas labākais draugs - Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers. Dziedātāja smējās, ka ar draugu sastrādāties nav viegli un pat bijis gadījums, kad, veidojot Eirovīzijas skatuves tērpu, abi nerunājuši četras dienas.

Arī komentāros pie video cilvēki atzinīgi vērtē Samantas Tīnas personību un koptēlu, nodēvējot viņu par "Eirovīzijas 2021 karalieni". "Domāju, ka Nikija un Samanta varētu būt labas draudzenes", "Man ļoti patīk viņas personība. Veiksmes vēlējumi no Armēnijas", "Mums nepieciešams, lai šī karaliene ir finālā", "Sveiciens no Ukrainas. Lieliska dziesma un skaists priekšnesums. Samanta ir skaista sieviete " - pausts komentāros pie video.

Jāatgādina, ka šovakar, 18. maijā, notiks Eirovīzijas pirmais pusfināls, bet Samantu redzēsim 20. maijā otrajā pusfinālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:05

Jaunākās diskusijas