Slepeni apprecas pasaulslavena dziedātāja

tautaruna.lv, Ziņu aģentūra LETA 18.maijs 2021, 10:21
 
AP/Scanpix/Leta
Amerikāņu popzvaigzne Ariana Grande salaulājusies ar nekustamo īpašumu aģentu Daltonu Gomesu, ziņo ASV mediji.

Kāzas, kas notika svētdien Losandželosā, "bija mazas un intīmas - mazāk nekā 20 cilvēku. Telpa bija ļoti laimīga un mīlestības pilna", dziedātājas pārstāvis sacīja žurnālam "People", apstiprinot jau iepriekš izdevuma TMZ vēstīto.

"Pāris un abas ģimenes nevarēja būt vēl laimīgāki," viņš piebilda.

27 gadus vecā Grande par saderināšanos ar 25 gadus veco Gomesu pavēstīja decembrī, sociālajā medijā "Instagram" publicējot fotogrāfijas, kurās bija redzams pāris un mūziķes saderināšanās gredzens. "Uz mūžiem un vēl mazliet," pausts ierakstā.

Pāris pirmo reizi sabiedrībā bija redzams dziesmas "Stuck with U" videoklipā. Labdarības dziesmu Grande ierakstīja kopā ar Džastinu Bīberu Kalifornijā koronavīrusa lokdauna laikā, un tā klajā tika laista šomēnes.

Dziesmā ir daudziem jaunajiem pāriem pazīstamais pandēmijas laika sižets - viņiem jāsāk dzīve kopā vai arī būs jāpaliek šķirtiem krīzes ierobežojumu dēļ.

Amerikāņu popzvaigznes vārds daudziem palicis atmiņā saistībā ar 2017.gada traģēdiju Mančestrā, Lielbritānijā, kur teroraktā pēc viņas koncerta tika nogalināti 22 cilvēki un vairāki simti ievainoti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas