78 gadus vecais Pols Makartnijs atklāj savādu metodi, kas viņam palīdz uzlabot redzi

tautaruna.lv 14.maijs 2021, 23:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Sers Pols Makartnijs apgalvo, ka ceļojumā uz Indiju iemācījies acu jogu, kas, lai gan izskatoties jocīga, palīdzējusi uzlabot redzi, raksta "Mirror".

Makartnijs apgalvo, ka acu joga palīdzējusi viņam uzlabot redzi un viņš šobrīd varot lasīt avīzi, nevelkot brilles.

78 gadus vecais grupas "Bītli" dalībnieks atzīst, ka vingrinājumi izskatoties savādi, taču uzsver, ka tie sniedz rezultātu.

"Es to iemācījos no kāda joga Indijā. Viņš paskaidroja, ka acis ir muskuļi. Ausis tādi nav, tāpēc tās nevar trenēt. Taču acis var, " mūziķis teicis podkāstā.

Viņš arī dalījies ar vingrinājumiem. "Tātad, tur taisni galvu. Tad skatāties uz augšu, cik vien tālu iespējams, viens, divi, trīs, tad skatieties taisni, tad lejā, atkal taisni," skaidroja Makartnijs, norādot, ka šis piegājiens jāveic trīs reizes. Tad līdzīgi jāskatās uz sāniem, skaitot katru reizi līdz trīs.

Tad jāskatās pa diagonāli, katru diagonāli pa trīs sekundēm ar trim piegājieniem. Tad jāskatās ar abām acīm uz savu degunu un Makartnijs smejas, ka bērnībā noteikti visiem ir teikts, ka tā nedrīkst darīt, jo acis tā paliks, bet jogs esot teicis, ka tas ir ļoti labs vingrinājums.

Beigās ar acīm jāriņķo abos virzienos, kā arī jāskatās uz priekšmetiem tuvumā un tālumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas