Eksperts: Viljams un Keita iesaistīti popularitāties cīņā ar Hariju un Meganu

tautaruna.lv 16.maijs 2021, 16:03
 
AP/Scanpix/Leta
Karaļnama eksperti ir pārliecināti, ka prinči Viljams un Harijs kopā ar sievām Keitu un Meganu ir iesaistīti starptautiskā "popularitātes konkursā", raksta "Mirror".

Karaļnama pārzinātājs Dunkans Larkome žurnālam "Fabolous" norādījis: "Vai nu Viljamam un Keitai tas patīk, vai nē, bet viņi tagad ir starptautiski spēlētāji transatlantikas konkursā ar saviem radiniekiem."

Viņš norāda, ka Megana ir parādījusi, ka modernā monarhija izdzīvos vien tad, ja sekmīgi izmantos sociālos medijus naratīva veidošanā, ņemot vērā pastāvošo slavenību kultu.

Kā uzskata eksperts, tas ir pretrunā ar prinča Filipa ēru, kad priekšplānā bija izvirzīti mērķi, nevis karaliskās ģimenes locekļi, kad nebija pieņemts sūdzēties par grūtībām un tika ignorēti personiskie jautājumi, visu uzmanību vēršot uz pienākumiem un mērķu izpildi.

Pagājušajā svētdienā Harijs un Megana ziedoja mazuļu produktus labdarībai, kas atbalsta grūtnieces, kurām nav dzīvesvietas. Tas bija pirmais publiskais pāra akts pēc bēdīgi slavenās intervijas Oprai Vinfrijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas