"Singapūras satīna" dalībnieks komentē dzīvesbiedres apsūdzības par vardarbību ģimenē

tautaruna.lv 11.maijs 2021, 18:28
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Muzikālās apvienības "Singapūras satīns" dalībnieks Kristaps Strūbergs, kurš arī plūca laurus pirmajā TV šova "Balss maskā" sezonā, sniedzis savu skaidrojumu par notiekošo ģimenē. Mūziķis atzīst, ka pašlaik viņš iet cauri šķiršanās procesam, taču kategoriski noliedz apsūdzības vardarbībā.

Jau vēstījām, ka pirmdien ar ierakstu dalījusies “Tea Tree” improvizācijas teātra dibinātāja un vadītāja, kā arī divu bērnu māte Mairita Rosicka, kura ir "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga sieva. Sieviete apgalvo, ka pieņēmusi lēmumu "aiziet no vardarbīgām attiecībām" un viņa joprojām par to tiek "sodīta no vainīgā puses".

Otrdien savu izklāstu par notiekošo sniedza arī Kristaps Strūbergs, kurš "ar tīru sirdsapziņu viennozīmīgi apgalvo", ja nekad nav pacēlis roku pret savu sievu vai kādu citu sievieti.

Tāpat mūziķis atzīst, ka ģimenē notiekot šķiršanās process, kurš neesot bijis saistīts ar vardarbību. Viņš vēlējies, lai šis process notiek "mierīgi, civilizēti, bez dusmām, naida un šāda veida paņēmieniem". Strūbergs gatavs piedalīties abu kopīgo bērnu audzināšanā, ko uzskata pašlaik par vissvarīgāko lietu.

Pērn grupas "Singapūras satīns" dalībnieks un seriāla "Lielie muļķi" galvenās lomas atveidotājs Kristaps Strūbergs (29) kļuva par divu dēlu tēvu. Tāpat viņš uzvarēja pirmajā TV3 šova "Balss maskā" sezonā, kurā attēloja Nelabo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas