FOTO: Rešetins aizkustina ar bērnības atmiņām

tautaruna.lv 15.maijs 2021, 12:42
 
F64
Režisors Intars Rešetins sociālajā vietnē Instagram dalījies ar atmiņām par savu bērnību.

Kā saviem sekotājiem atklāj Rešetins, atrastais bērnības divritenis viņam uzjundījis skaistas atmiņas.

"Kad detaļas atmet laika, telpas un atmiņu labirintos.. Man bija kādi 4 gadi, kad tētis man nopirka šo ričuku. Atmiņā uzreiz uzpeld “bildes” un sajūtas, par kurām, šķiet, gadu desmitiem neesi domājis. Atceros, ka toreiz man bija svarīgi:
•Ričuks tika nopirkts man, nevis mantots no brāļa!
•Ričuku nopirka man Tētis (esmu tēva dēls)!
•Līdz ar tikko uzpeldējušām atmiņām, atgriežas ne vien bildes no bērnībā piedzīvotā, bet pat sajūtas no bērnības, smaržas, piedzīvotais, utt.

Jau kuro reizi piefiksēju, ka laika rats ir ieskrējies," par bērnību un pirmo divriteni stāsta Rešetins.

Pie ieraksta komentāros cilvēki sajūsminās par "relikviju".

"Mīlīgi. Izskatās, ka kāds līdz pēdējam ir turējies pie šī ričuka. Stūre un beņķis ir saregulēti uz visaugstāko," raksta žurnālists un režisors Pauls Timrots.

"Labais! Man bija tieši tāds pats,tikai beidzot mazā ričuka braukšanas karjeru, nagi niezēja izjaukt pa detaļām," atklāj komentētājs.

"Tas bija krūts ritenis - ar piepumpējamām riepām. Kā man tādu gribējās. Varēja ātri pabraukt," raksta komentāra autore.

Jau vēstīts, ka nesen Rešetins "Instagram" ievietoja jaunības dienu fotogrāfiju, kuru bija saņēmis klāt kā apsveikumu svētkos, un tai pievienoja klāt izsmeļošu aprakstu par to, kāpēc viņš vairs dzimšanas dienu neuzskata par īpašiem svētkiem.

"Atceros, bērnībā to gaidīju jau mēnešiem ilgi. To dienu! To dienu, kas lika justies īpašāk, nozīmīgāk.. (tik ļoti gribējās būt lielam☺️).. dienu, kad mamma cepa kūku, kad brauca ciemos radi no Smiltenes.. Jesus soldenais, cik tas bija sen!" - rakstīja Rešetins.

Tomēr, kā aktieris atzīst, tad jau pēdējos septiņus, astoņus gadus dzimšanas dienu uzskata par pavisam kaut ko ikdienišķu. Viņš skaidroja, ka tas varbūt saistās ar pieaugšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas