Avots: princis Viljams šaubās par sevi kā topošo karali

tautaruna.lv 15.maijs 2021, 12:01
 
AFP/Scanpix/Leta
Karaļnama avots norādījis, ka princis Viljams pārdzīvo šaubu brīžus par saviem karaļa pienākumiem nākotnē, raksta "Mirror".

Avots atklāj, ka Viljams nereti "izbēg" uz Kornvolu kopā ar Keitu un bērniem, lai "uzlādētu baterijas".

Šis fakts atklāts pēc tam, kad princis Harijs intervijā Oprai Vinfrijai teica, ka brālis karaliskajā ģimenē ir kā "slazdā".

Avots "US Weekly" norādījis, ka Viljams izjūt pamatīgu spiedienu, esot otrajam līnijā uz karaļa troni. "Viljams jau no ļoti agra vecuma ir izglītots par savu nozīmīgo lomu monarhijā," norāda avots, piemetinot, ka Viljams ir tikai cilvēks, tāpēc piedzīvo šaubu mirkļus.

Tāpat avots norādījis, ka agrāk Viljamam bijis grūti sadzīvot ar publicitāti, taču viņam to izdevies apgūt daudz labāk nekā viņa brālim Harijam.

2016. gadā Viljams BBC teica, ka negaida brīdi, kad kļūs par karali: "Tas var notikt 40 vai 60 gadu laikā. Es noteikti negribu gulēt un gaidīt vai cerēt uz to, jo tas nozīmē, ka mana ģimene ir mainījusies un es to negribu."

Jau vēstīts, ka Viljams jau tagad domā, kā varētu modernizēt sistēmu valstī, US Weekly atklājis avots, kurš pārzina situāciju.

Pēc viņa teiktā, 39 gadus vecais princis "jau domā par monarhijas nākotni un izmaiņām, kuras veiks", kaut arī Viljams oficiāli ir otrais rindā uz troni pēc sava tēva Čārlza. Tiek atzīmēts, ka, lai arī Viljams respektē protokolu un tradīcijas, viņš uzskata par savu misiju ciešākas saiknes nodibināšanu ar sabiedrību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:15

Jaunākās diskusijas