Ilona Balode-Ūdre atklāti runā par lēmumu būt kopā ar Ūdrīti

tautaruna.lv 11.maijs 2021, 10:30
 
Kaspars Krafts/F64
Mūziķa Rolanda Baloža-Ūdra sieva aktrise un dziedātāja Ilona Balode-Ūdre, viesojoties kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", norāda, ka ne mirkli nenožēlo lēmumu būt kopā ar Ūdrīti.

Uz jautājumu, kāpēc Ilona pēc autoavārijas 2016. gadā nav aizgājusi no Ūdrīša, viņa atbild, ka kopā ar Rolandu un dēlu jūtoties kā "vienots aplis".

"Es pieņemu, ka, iespējams, kāpēc es esmu šajās attiecībās un šajā ģimenē, kāpēc es neesmu meklējusi kaut ko citu ir tas, ka es pati esmu uzaugusi nepilnā ģimenē. Man ir tikai mamma bijusi," atklāta ir Ilona un norāda, ka viņai ģimenes sajūta ir ļoti svarīga.

Pēc liktenīgās avārijas esot pakāpeniski izdzīvots viss emociju spektrs, bet Ilona norāda, ka palīdz apziņa, ka var būt sliktāk.

"Sākotnējais, ko pateica par Ūdri bija, ka viņš nedzīvos. Tu saproti, ka visļaunākais var būt, ka tavs mīļotais cilvēks nomirst. Tad izrādās, ka notiek šis tā kā brīnums - cilvēks izdzīvo. Tas ļoti daudz maina perspektīvu," pauž Balode-Ūdre.

Jau vēstīts, ka 2016.gada 17. janvārī mūziķi Rolandu Balodi-Ūdri Rīgā notrieca automašīna. Pēc notikušā dziesminieks ar smagām traumām nogādāts slimnīcā, kur sākotnēji ārsti nedeva lielas cerības par viņa izdzīvošanu. Tagad Ūdrītis joprojām savas dienas pavada ratiņkrēslā un turpina rehabilitāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas