VIDEO: ciemos pie mūziķa Ūdrīša ģimenes

tautaruna.lv 10.maijs 2021, 19:14
 
Ekrānuzņēmums
"STV Pirmā" sarunu šovs "Kad viņas satiekas" viesojies pie mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša un viņas sievas aktrises un dziedātājas Ilonas Balodes-Ūdres.

Raidījuma vadītāja Dagmāra Legante ar dāvanām ieradusies pie ģimenes, lai uzzinātu, kā tai klājas. Jau vēstīts, ka 2016.gada 17. janvārī mūziķi Rolandu Balodi-Ūdri Rīgā notrieca automašīna. Pēc notikušā dziesminieks ar smagām traumām nogādāts slimnīcā, kur sākotnēji ārsti nedeva lielas cerības par viņa izdzīvošanu. Tagad Ūdrītis joprojām savas dienas pavada ratiņkrēslā un turpina rehabilitāciju.

Ūdrīša sieva Ilona atklāj, ka viņas ikdiena paiet ēdiena gatavošanā, mājas uzkopšanā un sava dēla Bārta spēļu klucīšu vākšanā. Bez rūpēšanās par vīru, Ilona arī mēģina radīt mūziku un rakstīt dziesmu tekstus. Tāpat trīs vakarus nedēļā viņa dodas un treniņiem, bet sestdienās attālināti mācas ķīniešu valodu.

Tāpat drīzumā pie lasītājiem nonākšot Ilonas grāmata ar nosaukumu "Ielu muzikantu piezīmes".

Jau vēstīts, ka pāgājuši pieci gadi, kopš aktrises, mūziķes rakstnieces Ilonas Balodes-Ūdres dzīve vienā mirklī mainījās - viņas vīrs Rolands Balodis-Ūdris cieta satiksmes negadījumā. Kā saka Ilona, kovidlaiks nav ieviesis īpašas izmaiņas viņas ģimenē. Viņai drīzāk ir sajūta, ka visa pasaule šo gadu dzīvo līdzīgi, kā viņas ģimene beidzamos piecus gadus - mazliet kara stāvoklī.

Uz jautājumu, kā ar visu tiek galā, Ilona atklāti saka, ka netiek, bet tajā pašā laikā tiek. "Bet kā citi tiek galā? Ar to, ka sāp. Ar savām problēmām. Kad kaut kas notiek, vienkārši ej un dari. Ne jau baigi priecīgs, bet vienkārši dari to, kas jādara. Kā es tieku galā... Netieku. Un vienlaikus arī tieku!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas