Vietējā TV šovu zvaigzne: Ar vīra nonākšanu Latvijā nebija nemaz tik viegli

tautaruna.lv 10.maijs 2021, 18:31
 
Ekrānuzņēmums
Latvijas TV šovos "Saimnieks meklē sievu", "Lauku sēta" atlasē, kā arī "Plus/mīnus ĪSTAIS" iepazītā Jeļena Karadžana (iepriekš Petrova) atklājusi, ka viņas vīrs un meitiņas tēvs jau kādu laiku ir kopā ar ģimeni Latvijā, taču ieceļošana nav bijusi no vienkāršajām.

Svētdien, kad Latvijā un daudzviet pasaulē atzīmēja Mātes dienu, ar sirsnīgu ierakstu dalījusies arī Jeļena, kura par māmiņu kļuva pavisam nesen. Jaunā sieviete pateicas mīlošajam vīram, kurš "uzdāvinājis jaunu dzīvību" abu meitai, padarot Jeļenu par māti.

Kā atklāj vietējo šovu dalībniece, daudzi viņas sekotāji jautā, kad viņas vīrs atbrauks pie ģimenes, jo nav redzams sievietes publicētajos foto. "Tētis jau ir klāt ! Kāpēc es klusēju visu šo laiku? Jo tas vairs neskar tikai mani. Tagad man ir arī meita un vīrs, kurš arī piedalās ģimenes dzīvē, un mēs nolēmām, ka turpmākos mūsu plānus uz privāto dzīvi vairs tik daudz neatklāsim līdz konkrētiem notikumiem un lēmumiem.

Ar vīra nonākšanu Latvijā arī nebija nemaz tik viegli. Kā zināms, Turcija nav Eiropas Savienības dalībvalsts, līdz ar to, ir nepieciešama vīza, kas prasīja daudz birokrātijas un laika. Turklāt, visu sarežģīja vēl tagadējie Covid apstākļi ar lockdown. Bet viss ir iespējams, ja ļoti grib!

Šajā sarežģītajā laikā mēs spējām apprecēties, plānojot visu, atrodoties katrs savā pasaules malā. Šajā sarežģītajā laikā vīram arī izdevās atlidot, lai arī plānotie lidojumi tika atcelti divas reizes! Starp mums viss ir lieliski! Mans vīrs mūs atbalstīja un palīdzēja visādi, pat atrodoties kilometru attālumā. Un tas, ka neatskaitījos par visu publiski, nenozīmē, ka starp mums nav kaut kas kārtībā. Cilvēki, esiet laipnāki viens pret otru," aicina Jeļena.

Gada sākumā jau ziņojām, ka Jeļena Turcijā apprecējusies ar turku Ševketu Karadžanu. Bet marta beigās jaunā sieviete kļuva par māmiņu meitai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas