"Jēziņ, čaļi, kas ar jums"; Ralfs Eilands pauž atklātu viedokli par iepazīšanos internetā

tautaruna.lv 11.maijs 2021, 16:14
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Ralfs Eilands kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" paudis atklātu viedokli par iepazīšanos internetā.

Eilands atklāj, ka pats nemēdz izmantot iepazīšanās aplikācijas, jo esot diezgan sabiedrisks un viņam patīk personīgi uzrunāt cilvēku.

Tomēr Ralfs neslēpj, ka ir apskatījis savu draudzeņu profilus iepazīšanās aplikācijā "Tinder", kur viņu šokējušas banālās frāzes, ar kādām puiši uzrunā meitenes.

"Viena teica, ka viens čalis viņai rakstīja: "Kur tu dabūji modeli savām profila bildēm?"[...] Es domāju, jēziņ, čaļi, mēs esam grimstošs kuģis. Nē, nu, nē," smejas Eilands, piebilstot, ka uzskata, ka vislabāk ir rakstīt patiesību.

Ralfs pastāsta gadījumu, kad Lielbritānijā pēc koncerta viņam nav bijis nekas ieplānots un viņš par savu situāciju atklāti uzrakstījis kādai tur dzīvojošai meitenei, kura esot piekritusi spontānajai idejai satikties, jo mūziķis bijis atklāts.

Ralfs Eilands ir latviešu dziedātājs, TV raidījumu vadītājs.

2007. gadā bijis viens no grupas PeR dibinātājiem, ar kuru plašāku ievērību guvuši ar dalību konkursā "Latvijas zelta talanti" 2008. gada novembrī. 2013. gadā grupa grupa startēja Eirovīzijas otrajā pusfinālā, tomēr finālam nekvalificējās.

2014. gadā Ralfs ieguva pirmo vietu TV3 šovā "Izklausies redzēts".

2019. gadā sabiedriskā balsojumā Eilands tika nosaukts par Gada Eiropas cilvēku Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas