Meganas un Harija māju apdraud lācis

tautaruna.lv 10.maijs 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Prinča Harija un Meganas Mārklas kaimiņiene "Sunday Mirror" pastāstījusi, ka pāra vistām draud nopietnas briesmas, jo apkārtnē klejo lācis.

Melno lāci izdevies pamanīt drošības kamerās pirms viņš apēdis astoņas vistas, kuras pieder 74 gadus vecajai pāra kaimiņienei Penelopei Bianči.

Viņa aicina Hariju un Meganu uzmanīties. Kā zināms, pārim pieder vistas, kuras viņi izglābuši no rūpnieciskās saimniecības un audzē savā villā Kalifornijā. Intervijā Oprai Vinfrijai Megana pauda, ka vistu audzēšana bijis veids, kā pēc karalisko pienākumu pildīšanas atgriezties pie "pamatiem".

Penelope esot lāci aizbiedējusi dauzot pannas, pirms ieradusies policija. Interjera dizainere esot uzstādījusi prožektorus ar kustības sensoriem, signalizāciju un kameras, lai izbiedētu lāci, kurš pagājušajā nedēļā jau divas reizes pabijis apkārtnē.

Sieviete atklāj, ka lāča vizītes laikā bijusi mājās, kas palīdzējis pasargāt pārējās vistas. "Šī ir pirmā reize, kad kaut kas tāds notiek 40 gadu laikā. Lūdzu, lūdzu, Megana un Harij, iegādājieties šīs ierīces, lai jūsu vistas būtu drošībā un netiktu nodarīts pāri arī lācim."

Šobrīd tiekot apsvērtas stratēģijas, kā apturēt lāci, kurš iesaukts par Karlosu, neapdraudot dzīvnieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas