FOTO: Slavenības sveic māmiņas svētkos

tautaruna.lv 9.maijs 2021, 21:10
 
pexels.com
Šodien, 9. maijā, Latvijā atzīmē Mātes dienu. Šājā dienā gandrīz ikviens steidzas sveikt savu māmiņu ar laba vārdiem, dāvanām un ziediem. Latvijas slavenības aktīvi sociālajos medijos dalījās gan ar bildēm, kur ir redzamas kopā ar savām māmiņām, gan apsveikumiem, gan ar atziņām par to, kā ir būt mammām.

Dziedātāja Marija Naumova atzina, ka mātes un bērna attiecības ir kas unikāls.

"Tās pilnībā atver mūsu sirdi un palīdz sajust to patieso Mīlestību, kurā nav vietas apvainošanās sajūtām, bet piedošana nāk pati no sevis. Šīs ir attiecības, kurās Skolotājs un Skolēns ir viens vesels, jo ne vienmēr ir skaidrs - kurš no kura mācās un kurš kuru māca. Būt mammai, tā ir neticama laime, prieks un lepnums, bet tajā pašā laikā tā ir trauksme, sāpes un negulētas naktis."

Pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sociālajā medijā "Instagram" ievietoja fotogrāfiju kopā ar mammu. Viņš sirsnīgi sveica gan savu mammu, gan sūtīja sveicienus citām mammām.

Dziedātāja Rūta Dūduma "Instagram" atklāja, ka ir uzzinājusi, kas ir pati labākā dāvana mammai šajos svētkos. Viņa iepriekš saviem sekotājiem vaicāja, kas varētu būt labākā dāvana, taču beigās pati to ir sapratusi - katrai mammai tā ir cita. Viņa savai mammai šodien uzdāvināja kopā būšanas laiku.

Savukārt dziedātāja Rūta Reinika atzina, ka dēls viņas dzīvē ir ienesis pozitīvas pārmaiņas.

"Ričiņš manā dzīvē ienesis tik daudz pozitīvu pārmaiņu, ka katru dienu pasakos par to, ka kāds man devis šo dāvanu būt par mammu. Es nevienu brīdi to neuztveru kā kaut ko pašsaprotamu. Cenšos un centīšos būt viņam mīļa un sakarīga mamma. Sveiciens visām mammām, vecmāmiņām, audžu mammām, visām meitenēm, kas tūlīt būs mammas vai tikai gaida, kad par tādām varēs kļūt."

Modes eksperte Dace Bahmane Krieviņa sociālajā medijā ievietoja fotogrāfiju kopā ar dēliem. Viņa atzina, ka bez viņiem šie svētki viņai nebūtu.

Vēdiskais filozofs un pasniedzējs Uģis Kuģis veltīja skaistus vārdus savai sievai.

"Mātes misija ir aizsargāt bērnu no bailēm. Māte vienmēr sniedz bērnam sajūtu par patvērumu. Bērns zina, lai arī kas notiktu, lai arī kādas kļūdas dzīvē viņš izdarītu, māte vienmēr viņu pieņems un samīļos. Viņa ir spējīga dot spēku, lai sadziedētu jebkuru brūci, dot emocionālu iedvesmu :"Es tev ticu, tev viss sanāks!" Neviena valoda nespēj izteikt to spēku, skaistumu un varonību, kas piemīt mātes mīlestībai. Māte ir pats lielākais dārgums pasaulē. Būsim labi, cienīsim un novērtēsim to."

View this post on Instagram

A post shared by Uģis Kuģis (@ugis.kugis)

Pasākumu vadītaja, uztura speciāliste Anna Rozīte atzina, ka kļūstot par mammu ir vairāk sākusi novērtēt laiku sev.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ (@rozite)

Aktrise Ieva Florence-Vīksne atzina, ka esot mammai tā ir unikāla sajūta.

"Piedzimt par Mammu! Mammai būt ir ārkārtīgi unikāla, īpaša un neatkārtojama sajūta - esība."

Arī dziedātājs Jānis Šipkēvics veltīja mammai pateicības vārdus.

"Mammiņ! Pateicoties Tev, es esmu neatlaidīgs un mazliet spītīgs, pateicoties Tev, es protu spēlēt klavieres, pateicoties Tev, es zinu, kas ir mīlestība. Apsveicu Tevi un visas māmiņas visbūtiskākajos svētkos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas