"Es domāju, ka mēs viens otru nogalināsim"; Melinda Geitsa atklāj kopdzīves detaļas ar Bilu

tautaruna.lv 9.maijs 2021, 17:19
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pirmdien, 3. maijā, Bils Geits un Melinda Geitsa publiski paziņoja par šķiršanos. Melinda medijam "Daily Star" nāca klajā ar pārsteidzošu informāciju par abu savstarpējām attiecībām.

Bils un Melinda laulībā aizvadīja 27 gadus. Kā Melinda atzina medijiem, tad pirmā attiecību "plaisa" abu starpā parādījas brīdi, kad viņu viedokļi sāka krasi atšķirties par viņu dibināto labdarības fondu.

Viņa atklāti savā grāmatā "The Moment of Lift" atzina, ka viņu abu laulībā notiek pastāvīga cīņa par varu. Melinda grāmatu sarakstīja divus gadus pirms pāris paziņoja par šķiršanos.

Melinda atklāja, ka Bils ir ļoti uzstājīgs un stūrgalvīgs attiecībā uz viņu izveidoto bezpeļņas organizāciju "Bill & Melinda Gates Foundation". Šī labdarības organizācija palīdz cilvēkiem, kuri dzīvo nabadzībā un cieš badu.

Tieši darbs organizācija radīja iepriekš saskanīgajā pārī nesaskaņas.

"Es mēģināju atrast savu balsi, kad atrados līdzās Bilam, tomēr mani bija grūti "sadzirdēt"," grāmatā atzina Melinda.

Brīdī, kad viņiem vajadzēja kopīgi uzrakstīt ikgadējo fonda vēstuli, Melinda atskārta, ka tas esot bijis pēdējais piliens attiecībās.

"Es domāju, ka mēs viens otru nogalināsim. Es jutu, ka vēlos vienkārši šeit un tagad izbeigt laulību."

Ārsts Gerijs Darmštats, kurš sadarbojās ar Geitsu pāri viņu labadarības fondā, sacīja, ka Melinda jau kopš 2006. gada aktīvi centās paust savu viedokli un nostāju, cenšoties iegūt lielāku kontroli.

"Viņa arvien vairāk sāka izteikt savas domas, kad novēroja, ka ir lietas, kurām fonds nepievērsa uzmanību, taču, viņasprāt, tās bija nozīmīgas."

Savukārt vēl kāda fonda pārstāve Anita Zaidi atzina, ka pāra nesaskaņu un viedokļu atšķirību dēļ nemitīgi organizācijā valdīja spriedze.

Jau vēstīts, ka Amerikāņu miljardieris Bils Geits un viņā sieva Melinda paziņoja par šķiršanos mikroblogošanas vietnē "Twitter".

"Pēc ilgām pārdomām un daudz darba mūsu attiecībās, mēs esam nolēmuši šķirt mūsu laulību. Pēdējo 27 gadu laikā mēs esam izaudzinājuši trīs lieliskus bērnus, izveidojuši fondu, kas darbojas visā pasaulē, lai ļautu cilvēkiem dzīvot veselīgu un produktīvu dzīvi. Mēs turpināsim dalīties kopīgā ticībā par mūsu misiju un mēs turpināsim fondā strādāt kopā, bet mēs vairs neticam, ka varam augt kopā kā pāris nākamajos dzīves posmos. Mēs aicinām respektēt mūsu ģimenes privātumu, kad mēs mēģinam pārorientēties jaunajai dzīvei," vēstīja ieraksts "Twitter".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas