Vai Princis Čārlzs apzināti ignorē Meganu Mārklu?

tautaruna.lv 9.maijs 2021, 18:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Prinča Harija un Meganas Mārklas dēlam šonedēļ apritēja divi gadi. Gan karaliskā ģimene, gan atbalstītāji visā pasaulē steidza sveikt Ārčiju svētkos, taču vectēva prinča Čārlza rīcība pārsteidza neskaitāmus karaliskās ģimenes fanus, vēsta medijs "Daily star".

Princis Čārlzs mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicēja mīļu fotogrāfiju un laba vēlējums Ārčijam dzimšanas dienā.

Meganas Mārklas un prinča Harija fani ātri vien pamanīja to, ka princis Čārlzs, sveicot mazdēlu svētko, ir ignorējis vedeklu.

Karaļnama eksperti apgalvo, ka tā varēja būt apzināta prinča attieksme pret Meganu.

Publiskotajā fotogrāfijā bija redzams Čārlzs, princis Harijs un Ārčijs. Bilde tika uzņemta Ārčija kristību laikā.

"Daudz laimes Ārčijam dzimšanas dienā, kuram šodien aprit divi gadi," bija rakstīts pie ievietotās fotogrāfijas.

Karaļnama eksperts Dankans Larkombe žurnālam "Fabulous" atzina, ka Meganas neiekļaušana apsveikumā bija apzināta rīcība.

"Diezgan drūmi ir tas, ka Megana tika atstāta "malā", ņemot vērā, ka pirms vairākām nedēļām viņa apsūdzēja karalisko ģimeni intervijā ASV. Es uzskatu, ka tā bija apzināta Čārlza rīcība."

Princis Čārlzs zina, cik saspringta situācija tagad valda ģimenē, starp karaļnamu un viņa jaunāko dēlu, un viņa sievu.

Tomēr eksperts pieņem arī to, ka iespējams šāda fotogrāfija tika izvēlēta apsveikumam, jo tā esot viņam vismīļākā bilde, kurā viņš ir redzams kopā ar mazdēlu.

Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors ir Saseksas hercogu pāra prinča Harija un viņa sievas Meganas pirmais bērns. Jaundzimušais ir septītais rindā uz Lielbritānijas monarha troni. 2020. gada sākumā viņa vecāki atkāpās no saviem karaliskās ģimenes locekļu pienākumiem. Pēc tam ģimene pārcēlās uz Ziemeļameriku un kopš tā gada vasaras dzīvo Montesito, Kalifornijā. Jau ziņots, ka Ārčijs vasarā kļūs par lielo brāli māsiņai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas