Rešetins atklāj, kāpēc sociālajos medijos norāda nepatiesu dzimšanas dienas datumu

tautaruna.lv 9.maijs 2021, 15:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dzimšanas diena lielākajai daļai ir ļoti gaidīta un īpaša diena. Aktieris, režisors Intars Rešetins sociālajā medijā "Instagram" atzina, ka viņam šī diena ir maznozīmīga.

Rešetins "Instagram" ievietoja jaunības dienu fotogrāfiju, kuru bija saņēmis klāt kā apsveikumu svētkos, un tai pievienoja klāt izsmeļošu aprakstu par to, kāpēc viņš vairs dzimšanas dienu neuzskata par īpašiem svētkiem.

"Atceros, bērnībā to gaidīju jau mēnešiem ilgi. To dienu! To dienu, kas lika justies īpašāk, nozīmīgāk.. (tik ļoti gribējās būt lielam☺️).. dienu, kad mamma cepa kūku, kad brauca ciemos radi no Smiltenes.. Jesus soldenais, cik tas bija sen!"

Tomēr, kā aktieris atzīst, tad jau pēdējos septiņus, astoņus gadus dzimšanas dienu uzskata par pavisam kaut ko ikdienišķu. Viņš skaidroja, ka tas varbūt saistās ar pieaugšanu.

Lai arī šie svētki viņam vairs nešķiet nekas īpašs, tomēr apsveikumus no citiem viņš turpina saņemt. Laba vēlējumi un apsveikumi mēdz būt visdažādākie.

"Arī tie mēdz būt dažādi - pa telefonu, soc.vietnēs, gaidīti, negaidīti, pārsteidzoši, smaidu raisoši, personiski, bezpersoniski, īpaši, pavirši, atmiņā paliekoši, vienaldzīgi, emocionāli uzrunājoši, gari, muļķīgi, saturīgi, oriģināli, utt. Katrā ziņā telefons tajās reizēs ir “karsts”," atzīst Rešetins.

Rešetins atklāja, ka sociālajā medijā "Facebook" esot uzlicis pavisam citu dzimšanas dienas datumu, lai izvairītos no neskaitāmiem apsveikumiem.

"Tas, acīmredzot, liecina par šīs dienas maznozīmīgumu paša acīs un doma, ka patiesie draugi tavu vecāku reiz tik laimīgo dienu zinās tāpat."

Lai arī šī diena viņam ir kļuvusi maznozīmīga, tomēr, kā viņš atzīst, tad ir patīkami saņemt apsveikumus no tuvajiem, redzot to, ka viņi par tevi atceras.

Rešetina sekotāji steidza atbalstīt viņa lēmumu, atzīstot, ka arī paši sociālajos medijos ir "noņēmuši" dzimšanas dienas datumu, lai saņemtu apsveikumus tikai no pašiem tuvākajiem, kuri tiešām atceras šos svētkus.

Intars Rešetins ir latviešu aktieris, teātra režisors un televīzijas raidījumu vadītājs. Dailes teātra aktieris kopš 1999./2000.gada sezonas. 2004. gadā saņēmis "Spēlmaņu nakts" balvu nominācijā "Labākais jaunais skatuves mākslinieks". Kā režisors debitējis Dailes teātrī 2014. gadā ar izrādi "Nakts vēl nav galā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas