"Viņa ar viltību ienāca"; Magoni apsūdz mantu zādzībā

tautaruna.lv 7.maijs 2021, 15:30
 
Ekrānuzņēmums
Bijšie "Avotiņu" saimnieki apsūdz šovu zvaigzni un dzejnieci Magoni Šutovieni mantu zādzībā, vēstīts kanāla 360TV raidījumā "Miers un kaimiņš".

Raidījuma vadītāji juriste Ieva Brante un TV šovu veterāns Uldis Grīnbergs devušies pie bijušajiem "Avotiņu" saimniekiem, lai noskaidrotu situāciju par mantām, kuras palikušas Šutovu nopirktajā mājā.

Ligitas bijušais vīrs Modris viņiem atklāj, ka pie Šutoviem palikuši viņa trimeri, lielais skapis, sekcija, pļaujmašīna, saldētava un traktors. Tur palikušas arī brusas un visa malka.

"Viņa ar viltību ienāca. Nebija viņa par to māju samaksājusi. Viņa teica, ka pēc nedēļas atbrauks. Viņa ātrāk atbrauca ar vienu savu gultu salauzto, ar savām lupatām. Viss. Viņiem nekā nebija," apgalvo Modris.

Modris apgalvo, ka Magone mājā ielaista, jo viņi ticējuši viņas goda vārdam, ka bijušie saimnieki varēs jebkurā laikā atgriezties pēc savām mantām. Taču, kā norāda Modris, Žanim iepatikušās viņu atstātās mantas un Šutovi vairs bijušos saimniekus mājā nav laiduši.

Savukārt Magone apgalvo, ka sākumā attiecības ar bijušajiem saimniekiem bijušas labas un saimniece esot mantas labprātīgi atstājusi mājās, turklāt vēl dalījusies ar padomiem, taču laika gaitā attiecības sabojājušās.

Kamēr Lidija apgalvo, ka vēlējusies tādus jaunos saimniekus, pie kuriem varētu viesoties, Šutovi nolēmuši nokārtot visas finansiālās siastības, lai kļūtu par pilntiesīgiem mājas saimniekiem un pārtrauktu saikni ar bijušajiem saimniekiem.

Magone stāsta, ka bijušas runas, ka bijušie "Avotiņu" saimnieki plānojuši Magoni apkrāpt, saņemot naudu un paturot māju. Taču Lidija uzskata, ka Šutovi ātrāk centušies nomaksāt visu summu, lai varētu paturēt mājā atstātās mantas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas