Baiba Sipeniece-Gavare: Esmu vakcinējusies ar "AstraZeneca" un aste man nav izaugusi

tautaruna.lv 7.maijs 2021, 17:13
 
F64
TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Uz līnijas" atklājusi, kā jūtas pēc vakcinēšanās ar "Astra Zeneca" vakcīnu.

Sipeniece-Gavare raidījumā, atbildot uz skatītāja jautājumu, atklāj, ka ir saņēmusi "AstraZeneca" vakcīnu.

"Jā, es esmu vakcinējusies! Jā! Un vēl piedevām ar "AstraZeneca", lūdzu, dzīva esmu, vesela esmu. Nekur ragi nav izauguši un pagaidām skatos, ka aste arī vēl šorīt nebija - skatījos spogulī," raidījumā saka Sipeniece-Gavare.

Tāpat viņa norāda, ka cenšas darīt visu, lai izvairītos no inficēšanās ar Covid-19, tostarp, valkā masku, ir vakcinējusies un neapmeklē "ārprātīgi pārpilnas ļaužu vietas".

Jau vēstīts, ka iepriekš, runājot par pandēmiju, Sipeniece - Gavare kanāla Rīga TV24 raidījumā "Preses klubs" teica: "Es mierinu savus bērnus un saku, ka varēja būt vēl sliktāk. Šito, kas ar mums viss notiek, atsūtīja kara vietā. Patiesībā mūs tā maigi pārmāca šī situācija," pauž TV personība.

Komentējot cilvēku rīcību, neievērojot valdības noteiktos ierobežojumus, Baiba pauž, ka ir ļoti sarūgtināta par cilvēku rīcību, neslēpjot, ka to skaitā ir arī viņas paziņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas