"Pliks staigāju pa ielām"; Uģis Kuģis atklāj pārsteidzošas detaļas par savu pagātni

tautaruna.lv 9.maijs 2021, 15:26
 
Ekrānuzņēmums
Vēdiskais filozofs un pasniedzējs Uģis Kuģis kanāla STV pirmā! šovā "Mīla burbulī" atklāj, ka jaunībā mīlējis uzdzīvot.

Lai gan tagad Kuģis un viņa sieva dzīvo pēc krišnaītu tradīcijām, viņi savu pārliecību izvēlējušies apzinātā vecumā, kas nozīmē, ka agrāk piedzīvoti arī ballēšanās periodi.

Kā atklāj Uģis Kuģis, viņš "aktīvu ballīšu dzīvi" sācis dzīvot 14 gadu vecumā un tā turpinājis līdz 20 gadu sasniegšanai.

"Biju daudz ko izmēģinājis, daudz ko redzējis, daudz ko piedzīvojis," atklāts ir Uģis Kuģis, neslēpjot, ka viņš pat dzimtajos Limbažos bijis redzams pliks staigājam pa ielām. Vīrietis aktīvi apmeklējis daudzus alternatīvos festivālus un pasākumus, kuros pārmērīga alkohola lietošana bijusi norma.

Viņš neslēpj, ka bijis tuvu tam, lai visu dzīvē pazaudētu kaitīgo ieradumu dēļ. Viņš pievērsies Krišņai, kas savukārt traucēja tā laika attiecībām, jo otra pusīte vēlējusies, lai Uģis turpina ballīšu periodu. Uģis Kuģis izvēlējies doties dzīvot uz klosteri, norādot, ka vienkārši ar bijušo draudzeni nav saskanējušas tā brīža intereses.

"Man pusgadu paģiras no tā visa bija. Morālas lomkas. Man visu laiku sapnī nāca tie tusiņi, tie cilvēki un es vienkārši mocījos. Naktī svīdu. Pusgadu reāli mocījos. Tā kā narkomāns jutos," atklāts ir Uģis Kuģis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas