Princis Harijs nav sajūsmā par dzīvi ASV

tautaruna.lv 4.maijs 2021, 19:00
 
AP/Scanpix
Princis Harijs nav savilņots par jauno dzīvi ASV, vēsta medijs "Mirror".

Karaliskais eksperts apgalvo, ka princis Harijs izskatās, kā "izbrīnīts trusis, kam ir pievērsta prožektoru gaisma". Izteikumu rakstorojot ar to, ko princis piedzīvoja sava vectēva bērēs.

Ģimene pret Hariju izturējusies distancēti. Eksperts atzīst, ka bija vērojams "atsalums" ģimenes starpā.

"Princis Harijs ir sapratis, cik ļoti viņš ir atsvešinājies no pārējās karaliskās ģimenes, pielāgojoties jaunajai dzīvei ASV," vēsta karaļnama eksperti.

Medijs vēsta, ka princis Harijs ļoti labi izprotot esošo situāciju, kas ir radusies pēc skandalozās intervijas ar Opru. Saseksas hercoga un viņa sievas piedalīšanās intervijā vēstīja daudz neglaimojošu faktu par karalisko ģimeni. Pāris atklāja pārdzīvoto, dzīvojot Lielbritānijā.

Pēc saspringtas atkalredzēšanās ar ģimeni prinča Filipa bērēs karaliskie eksperti atzīst, ka pasākums Harijam varēja mazliet atgādināt viņa "veco dzīvi.

"Hariju satrieca atsvešinātība no ģimenes. Daži no karaliskās ģimenes locekļiem viņam burtiski uzgrieza muguru," pauda "talkRadio" vadītājs Kevins O'Salivans.

O'Salivans piebilda, ka Harijs ierodoties karaļnamā kļuva nostaļģisks, jo atkalredzēšanās ar ģimeni un būšana kopā viņam atgādināja "veco" dzīvi.

"Viņš nav saviļņots par saviem jaunajiem dzīves apstākļiem ASV."

Jau vēstīts, ka princis Filips no dzīves aizgāja piektdienas rītā Vindzoras pilī 99 gadu vecumā. Bēres notika 17. aprīlī. Covid-19 pandēmijas dēļ bēres norisinājās šaurā lokā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas