Dārta Daneviča atklāj, kāds patiesībā ir Artuss Kaimiņš

tautaruna.lv 10.maijs 2021, 9:20
 
F64
Aktrise Dārta Daneviča, kas nesen kļuva par māmiņu dēlam Kaupo, Ievas Jātnieces materiālā "Ārpus stikla griestiem" izdevumā "Santa" atklāj, ka viņas dzīvesbiedrs un mazuļa tēvs politiķis Artuss Kaimiņš, ar kuru viņa ir kopā ikdienā, ir pavisam citāds, nekā viņu redz tie, kas personīgi nepazīst.
Dārta Artusu raksturo kā ļoti labestīgu, ar plašu sirdi, bet viņš svešiem to neizrāda.

"Artusā ir milzīgs īstums, Nekad iepriekš neesmu redzējusi tādu prieku, kādu Artuss izrādīja, kad piedzima mūsu dēls, - viņš bija gatavs samīļot visu personālu," pauž Dārta.

Viņa arī stāsta, ka Artuss ir ļoti atsaucīgs, kad dodas pastaigās ar mazuli, piemēram, piepumpē kādas māmiņas ratu riteni, citu pakonsultē par auto remontu, parkā visus sveicina.

Daneviča uzskata - ir normāli, ka lielākā daļa sabiedrības nepazīst Artusu un redz kā trako politiķi, kas prot tikai lamāties. Viņa nevienam to nevar pārmest, jo pašai agrāk bija tāds viedoklis.

Kā vēstījām, Daneviča un politiķis Artuss Kaimiņš kļuvuši par vecākiem pirmdzimtajam. Pārim piedzimis dēls, kuru viņu nosaukuši par Kaupo.

“Kaupo Kaimiņš. Esam laimīgi. Mūsu abu ar Dārtu dzīvēs ir ienākusi milzīga laime un svētība. Mums ir dēls! Priecājieties kopā ar mums. Dodiet mums laiku aprast ar jaunajiem izaicinājumiem un pienākumiem. Mācāmies katru dienu. Paldies Tev, Dievs, par šo brīnumu!” Facebook rakstīja Kaimiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas