Prāta Vētra runā par popularitāti Latvijā un Krievijā

tautaruna.lv 1.maijs 2021, 14:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Grūti noticēt, bet BrainStorm grupa jeb Prāta Vētra pastāv jau 32 gadus! Šajā laikā kvartetam izdevies kļūt populāram ne tikai dzimtajā Latvijā, bet arī daudzās citās valstīs.

Renārs, Jānis, Māris un Kaspars intervijā laikrakstam "Komsomoļskaja Pravda" sacīja, ka grāmata "Tu neesi viens", kas būs biogrāfiska satura grāmata, iznāks ļoti drīz.

Par godu šim notikumam puiši dalījās ar dažiem stāstiem no savas dzīves, kā arī teica, ka maijā plāno koncertus Maskavā un Sanktpēterburgā.

"Protams, vislielākā popularitāte mums ir Krievijā un Latvijā, bet bija periods, kad mēs bijām mūzikas virsotnē Polijā, Zviedrijā, Skandināvijā, Beļģijā. Mēs katru nedēļu devāmies tur uz kādu TV šovu... Ja mēs runājam par pasaules slavu, tad Amerikā, protams, mums nesanāca. Amerikāņi, šķiet, vēlējās, klausīties "Maybe", bet pēc tam sekoja 11.septembra terorakts, tad viņi lūdza mainīt dažus vārdus dziesmā. No sākuma nevarējām izlemt, bet, kad piekritām, bija jau par vēlu. Godīgi sakot , pat ja tas izdotos, mēs nezinām, vai tas būtu bijis labāk vai nē. Mēs toreiz bijām pilnīgi savādāki: un neviens pat īsti nerunāja angliski, "sacīja Kaspars.

Un Renārs piebilda, ka viņiem vispār nav, ko nožēlot, jo viņi kopā ir redzējuši un piedzīvojuši tik daudz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas